Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie dziękuję a kochana Anulko może znajdziesz coś dla mnie naturalnego na przebarwienia na twarzy. Widzę że dysponujesz sporą wiedzą to postanowiłam Cię wypytać Kiedyś miałam problem z trądzikiem i słońce też dało po sobie poznać teraz takie oznaki wiem że rumianek i ogórek czy pietruszka mają właściwości lecznicze i wybielające ale może coś jeszcze jest co nie uczula bo skórę mam bardzo wrażliwą na niektóre specyfiki. Pomożesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 16:33
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Nie dziękuję a kochana Anulko może znajdziesz coś dla mnie naturalnego na przebarwienia na twarzy. Widzę że dysponujesz sporą wiedzą to postanowiłam Cię wypytać Kiedyś miałam problem z trądzikiem i słońce też dało po sobie poznać teraz takie oznaki wiem że rumianek i ogórek czy pietruszka mają właściwości lecznicze i wybielające ale może coś jeszcze jest co nie uczula bo skórę mam bardzo wrażliwą na niektóre specyfiki. Pomożesz?
Skądś znam problem z newralgiczną cerą, sama taką od zawsze posiadam
Muszę pomyśleć. Może uda mi się jakoś Ci pomóc, ale nie mogę niczego obiecać. Nie chcę też w żaden sposób wyrządzić Twojej buźce krzywdęKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Anulka wiesz co czasem mam nudności ale nie aż mdłości... Myślę że z czasem przyjdą niestety hehe
To tyle dobrze Od mojego mena siostra jest w 2 msc. Biedna bardzo źle to przechodzi Ciągle wymiotuje, słabo jej Ogólnie bardzo źle się czuje.Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Anula ja wiem że i mnie to czeka ale tak jak Karola mówi - to wszystko jednak nas cieszy poniekąd wzięłam wczoraj dwie tabletki progesteronu przez te plamienia a dzisiaj mam wynik i mam 174.21nmol/l czyli w normie. Teraz nie wiem czy brać dalej dupka? Chociaż po 1 tabletce? Boję się odstawić z dnia na dzień
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
W końcu dotarłam do końca wątku Podczytywałam Was w trakcie roboty( jakaś ochota na generalkę mnie wzięła w domu). Drukujecie tyle, że nie sposób za Wami nadążyć
U mnie dziś jakieś dziwne plamienie,niby wkładka czysta ale przy podcieraniu krew się trochę pokazuję. Może za dużo dziś wysiłku miałam.... -
nick nieaktualnyAnulka gorzej chyba krzywdy już się nie da jej zrobić hihi nie no przesadzam aż tak źle nie jest ale jednak są te przebarwienia które wyglądają paskudnie. Reklamowali taką maść No-Scar na rozstępy i przebarwienia ciekawe czy ona coś pomaga. Może któraś używała i pomogło? Chciałam ją kupić ale z tego co z neta się wyczyta to nigdy nic nie wiadomo dlatego też lepiej się dowiedzieć od lepszego informatora
-
elaearb wrote:Z tabletem w ręku?
Nieee... Z telefonem ha ha ha.
Hej laseczki. Jestem wykończona.. Drzemkę mam za sobą.. Pracowity wieczór przede mną że tak powiem...
Sylwia cieszę się z Twoich wyników oby tak dalej.. To co przyleze później do Was.Kasia1987 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kasia1987 wrote:Bida bo kazda poza sylwia pracuje hahaha
Ty Sylwia spokojnie odpoczywaj ))) -
Kasia1987 wrote:Gizmo a Ty jakie dlugie masz cykle?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 20:25
-
Kurcze niezly misz-masz... Bo zerkalam na Twoj wykres... Hmmmm...
Szkoda ze tempki nie ma bo mozna by cos wiecej z niego wyczytac.
Mysle ze wciaz otwarta sprawa u Ciebie!
A te plamienie to na @ czy calkiem cos innego, jak czujesz?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane