Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
eveli_na wrote:Dziewczyny a z witamic co bierzecie? Bo ja w sumie tylko kwas foliowy i wit D.
Brałam tez w Pl sensivella, ale własnie mi sie skonczyły i nie wiem czy na cos zmieniac czy po prostu nie brac nic na razie. Paznokcie mam słabe okrutnie w sumie tylko...
Ja właśnie skończyłam jedną obróbkę... Niestety bez mojego komputera to droga przez mękę, płakać mi się chce w jakim tempie ten laptop pracujeFabian Cyprian Tymuś -
Nie wiem co to bylo... Z 15 minut rwalo mnie na maxa, az poszlam do lazienki spr czy jest @ a teraz zupelnie sie wyciszylo, nie czuje nic.... Nigdy tak nie mialam. Jak bol sie rozkrecal to juz na amen na maxa i z finalem w postaci okresu....33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Nie wiem co to bylo... Z 15 minut rwalo mnie na maxa, az poszlam do lazienki spr czy jest @ a teraz zupelnie sie wyciszylo, nie czuje nic.... Nigdy tak nie mialam. Jak bol sie rozkrecal to juz na amen na maxa i z finalem w postaci okresu....
Dzisiaj rano myślałam, że mnie poskręca (@ lada moment powinna się zjawić), ale przeszło... czasami coś tam pobolewa, ale nie na tyle by nie móc normalnie funkcjonować Na nic się nie nastawiam, co ma być to będzieKasia1987 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny prawie pół godziny czytania. Już wróciłam do was. trzymalyscie kciukI za nasze plemniki? Ja też dużo czystalam o czystku Ale słyszałam że W ciąży nie wolno brać? prawda?
-
ana1122 wrote:Dziewczyny prawie pół godziny czytania. Już wróciłam do was. trzymalyscie kciukI za nasze plemniki? Ja też dużo czystalam o czystku Ale słyszałam że W ciąży nie wolno brać? prawda?
Oczywiście, że trzymałyśmy
Czystek można pić w ciąży Nawet malutkie dzieci mogą go pic
-
ana1122 wrote:Dziewczyny prawie pół godziny czytania. Już wróciłam do was. trzymalyscie kciukI za nasze plemniki? Ja też dużo czystalam o czystku Ale słyszałam że W ciąży nie wolno brać? prawda?Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ja właśnie czytałam że w ciąży nie wolno
Tutaj zaufana i bardzo polecana Pani dietetyk wypowiada się w komentarzach, czy wolno, czy też nie.
http://qchenne-inspiracje.blogspot.com/2015/03/magiczny-czystek-lek-na-cae-zo.html
Jeden z komentarzy na blogu dietetyczki:
"Ja starając się o dziecko piłam tą herbatkę w dużych ilościach i powiedziałabym raczej, ze pomaga niż przeszkadza. Od kilku lat staraliśmy się z mężem o dziecko, a problem okazał się... UWAGA... w diecie! Chcieliśmy już starać się o in vitro, a tymczasem dwa miesiące diety oczyszczającej i picia czystka i proszę. Jestem właśnie w 5 miesiącu ciąży "
I drugi komentarz/zapytanie:
"hej Gosiu, małe pytanko... czy czystek można pić w czasie ciąży? Z góry dziękuję za odpowiedź
Odpowiedź dietetyczki: Tak"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 16:39
-
nick nieaktualny
-
Sylwuniu super :* wszystko bedzie sie pieknie ukladalo i rozwijalo! Jestem tego pewna
Ja mam nadzieje dolaczyc do Ciebie... Chyba zaczelam fixowac... Czytam fora jak oszalala... Niby nie chce zeby weekend sie konczyl a z drugiej str chce zeby najblizsze dni smignely i zeby moja sytuacja byla jyz pewna. Jestesmy w ten weekend sami z mezem, nudno troche i przyznaje ze zaczelam mu zatruwac zycie... Chcialabtm zeby on ze mna o tym gadal ale on nie chce - u niego konkret - poki nie mam pewnosci to nie ma o czym gadac. A mnie po prostu roznosi....Karolina2787, Sylwia91 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
O dziwo dobrze tylko czasami mam napady zimna albo duszności i tak na zmianę do tego wilczy apetyt i nerwowa jestem... A no i śpiąca non stop!
Kasiu spokojnie... Dołączysz ja w to wierzę! :* i nie tylko Ty, ale każda z Was kochaneKarolina2787, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:O dziwo dobrze tylko czasami mam napady zimna albo duszności i tak na zmianę do tego wilczy apetyt i nerwowa jestem... A no i śpiąca non stop!
Kasiu spokojnie... Dołączysz ja w to wierzę! :* i nie tylko Ty, ale każda z Was kochane