Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakieś inne raczej. Wczoraj lekko różowy śluz był ale zaznaczyłam plamienie. A dziś w ciągu dnia wkładka czysta tylko przy wycieraniu myśki trochę papier zabrudzony. Brzuch mnie nie boli. Tylko sikam ciągle i sprawdzam czy @ nie ma
Sylwia91, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Ja widziałam tylko w śluzie nitkę krwi, a potem lekko zabarwiony śluz na różowo - kremowy
Także Gizmo szykuj się na dzidzięWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 20:35
-
Mnie do tej pory telepie zimno i czuję jakbym miała grypę! Zacznij mierzyć temp rano bez wstawania, bo nie wiadomo czy u Ciebie 37 w dzień to mało czy dużo. Ja znam swój organizm i wiem że nawet w chorobie ciężko u mnie było z temperaturą,bo miałam niską.
-
Sylwia91 wrote:Mnie do tej pory telepie zimno i czuję jakbym miała grypę! Zacznij mierzyć temp rano bez wstawania, bo nie wiadomo czy u Ciebie 37 w dzień to mało czy dużo. Ja znam swój organizm i wiem że nawet w chorobie ciężko u mnie było z temperaturą,bo miałam niską.
Mam zamiar mierzyć temp od nowego cyklu
Więc albo niech ta @ przychodzi jak ma przyjść albo niech jej wcale już nie będzieKasia1987 lubi tę wiadomość
-
Szczerze mówiąc to gdybym czekała do terminu @ to dopiero jutro bym zrobiła test, a w poniedziałek betę. Jak dzisiaj mam prawie 300 to w poniedziałek bym się przeraziła chyba wynikiem heheh cieszę się że sprawdziłam wcześniej. Mniej stresu. Wam też radzę nie wstrzymywać się aż tak bardzo bo tak czy siak się stresujemy. Gizmo za kilka dni od tego plamienia jak nie powtorzy się już to zrób test
Anula1986 lubi tę wiadomość