Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
A coś jeszcze oprócz śluzu? mnie cały czas boli jak na @ aż nie chce O niej myśleć bo już jestem zła. Dzikie kaczki też są fajne bo będą mocno kwakac I boćki zawołaja
-
Daj znać że jesteśmy ciociami. Idę spać bo dzisiaj miałam ciężki dzień. te badanie mnie wykonczylo. We wtorek wyniki będzie ciężko
-
Szlag mnie trafił...
Chłop do mnie że jest bardzo zmęczony i idzie spać.. Odwrócił się i dziękuję.. A ja się tak starałam.. Nastrój zrobiłam..
I po cholerę to wszystko?? Albo się czegoś chce albo nie no Sory...
Brak mi słów. Mam taką telepkę że szok...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Szlag mnie trafił...
Chłop do mnie że jest bardzo zmęczony i idzie spać.. Odwrócił się i dziękuję.. A ja się tak starałam.. Nastrój zrobiłam..
Brak mi słów. Mam taką telepkę że szok...
Nie martw się kochana, dzień przerwy w serduszkach nie zaszkodzi. Jak ma dziecię być to i tak będzie.Szyszka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Szlag mnie trafił...
Brak mi słów. Mam taką telepkę że szok...
Rano go zaatakuj podobno rano lepiej bo plemniory lepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 02:06
Gizmo lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Szlag mnie trafił...
Brak mi słów. Mam taką telepkę że szok...Gizmo lubi tę wiadomość