Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
eveli_na wrote:Gizmo możemy sobie przybić piątkę. Wczoraj plamienie a dziś juz malpa jak się paczy.
A w ogóle to siema!
Sandra ja sprawdzalam i chyba jedna mi się sprawdziła. Ale chiński kalendarz inaczej liczy lata dlatego najlepiej sprawdzać na automacie który sam ci przeliczy. Oni liczą wg. Miesięcy księżycowych chyba.
to mi na luty teraz wychodzi dziewczyna.. a na marzec chłopak...
to jak sie w tym miechu nie uda.... to się wkur** hahahaha
żartuje... czasami sama nie wiem .. już chyba dla mnie ważniejsze żeby w ogóle coś było.. nie ważne jaka płeć...FabianCyprian
Tymuś
-
eveli_na wrote:Gizmo anty na uregulowanie??
-
Gizmo glowa do gory, nie przejmuj sie. Spisuj te tempki i bedzuemy wszystkie patrzec jak sie beda ukladaly. Bedzie dobrze!!
Ja swiruje na maxa - o stalej porze mierzenia czyli po przebudzeniu 37,3 a teraz mam az 37,6! A jestem zupelnie zdrowiutka, to zadna infekcja. Malpy brak ale 29 dc to wciaz wczesnie u mnie... W tym tyg sie dowiem.
Moj maz juz mnie opieprzyl pare razy dzis ze mam mu dac z ta gadka spokoj. Ma mnie serio dosc a ja nie mam komu sie wygadac dlatego znow Wam truje buuuuu........;(((33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Gizmo wrote:jejq dziewczyno jako 15latka już regulowałaś cykle??
z perspektywy czasu patrząc...wydaje mi się że już wtedy mogly być to początki hashi... a że trafiłam na konowała... a sama byłam za młoda żeby się orientować w temacie.. to mi dawał anty na uregulowanie.. na pryszcze.. itp... i nic dobrego z tego nie wyszłoFabianCyprian
Tymuś
-
Kasia świrujemy to fakt. Facetom trudniej to zrozumieć. Ja tam nawet sie nie opowiadam. On tylko pyta kiedy płodne mam
z tym ze u nas to raczej w druga stronę, ja chyba częściej zmęczona niż mąż
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:noo ... lekarz mnie załatwił hormonalnie okrutnie....
z perspektywy czasu patrząc...wydaje mi się że już wtedy mogly być to początki hashi... a że trafiłam na konowała... a sama byłam za młoda żeby się orientować w temacie.. to mi dawał anty na uregulowanie.. na pryszcze.. itp... i nic dobrego z tego nie wyszłoCały Ty. A Cypek to tatuś a tatuś. Z imionami zaskoczyłaś mnie tak samo jak Evelina
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo ja pamiętam jak zaczelam kleić plasty, jeżu kolczasty to co mi się zrobilo na ciele to masakra. Myślałam ze mam ospę wietrzna lekarze nie wiedzieli co to a dopiero potem sie rozientowalam ze robi mi się po tej stronie ciala co plater kleje
A po tabsach prawie gryzlam.ja za nerwowa jestem na takie akcje.