Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Waldek. Ci faceci. Też kiedyś miałam taka akcje to następnego dnia wkurzona powiedziałam że wczoraj była owu. Więc nici w tym cyklu to miał pretensje że mu nie powiedziałam ale jak ja to mówię nic na siłę. Znajomi przytvlali się Aby W dzień owu i 1 dzień po I mają pięknego bobasa A my często I nic
-
Dokładnie zgadzam się z Tobą, plemniki muszą dojrzeć. My się przytulaliśmy dwa dni przed i dzień po. Będzie dobrze kochana nie stresuj się bo prolaktyna rośnie, tylko czeka, żeby wkroczyć do akcji małpa jedna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 07:18
-
nick nieaktualny
-
Wiem - wykres bajka...
Objawy troche okresowe - raz na czas kluje mnie na dole.
Jesli do srody malpa nie przyjdzie to testuje...
Co do serduszkowania to moj tez nie zawsze chce - tez mu mowilam ze to brak konsekwencji... Albo chcemy dziecka i sie staramy kiedy sa plodne albo zajmujemy sie marudzeniem i czekaniem na ochote...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia ja wiem że coś jest na rzeczy
Zrób betę bo co by nie wyszło to przynajmniej się uspokoisz trochę... Ale ja wiem że coś jest czuć od Ciebie ciężarną energięWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 07:51
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahaha ale sie usmialam
Na razie czekam na @... Az sie boje myslec o tym ze moglo sie poszczescic. Bardzo sie boje tak napalac na to...
Zycze wszystkim wspanialej niedzieli! Zerkne tu pozniej- nie rozpisujcie sie az tak hihi :*33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
No więc..
Rano sam przyszedł. Ale nic z tego bo stwierdził że rano się skupić nie może.
Nie no słuchajcie ja wszystko rozumiem bo owszem nic na siłę.ale wczoraj prawie cały dzień byłam poza domem więc wysłałam mu zdjęcie testu to jeszcze się ucieszył i sam stwierdził że spoko i że wieczorem będziemy działać. Nikogo do niczego nie zmuszałam..
No ale cóż. Dzisiaj temp podskoczyła. Później zatestuje.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hej piękne
nie nadrobiłam jeszcze waszej książki.. bo tak to można nazwać od wczoraj rano ahhaha możecie dać mi karę...
ale byłam wczoraj w pubie na piwie.. pierwszy raz od x czasu w ogóle... i piłam piwo..!! i to 1 całe ! to dla mnie niemal wyczyn... pije tak rzadko że potrafię się upić 2 kieliszkami wina ... haha i dziś o dziwo czuje się świetnie.. i zrelaksowana i wypoczęta i bez kaca... więc wieczorem przytulanko hahah ... chociaż nie wiem bo mój R. 1 piwa to nie wypił i pewnie dziś będzie mega kac !
Waldi faceci tacy są - nie tylko Twój ma takie lotki także wyluzuj poślady i tyle.. sam do Ciebie przyjdzie i to prędzej niż się spodziewasz
Kasia nooo kurcze temp piękna się utrzymuje ! 3mam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 08:52
Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
http://www.familie.pl/chlopiec-czy-dziewczynka
mamy które macie już dzieciątka powiedzcie czy się Wam zgadza... bo mi ten kalendarz dodaje lat .. i nie do końca wiem o co teraz chodzi .. bo jest też tabelka płci dziecka i tam mi wychodzi co innego i tuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 09:02
Fabian Cyprian Tymuś -
WaldhauzerM wrote:Czy któraś z Was to Magdalena Zgadzaj?? TaKa propozycja w znajomych mi się pojawiła a któraś mówiła że ma profil bez foto i nazwisko skojarzyłam..
Ja dziś odpadłam Wredota z samego rańca mnie przywitała i od razu ból brzucha. Zaczynam więc od nowa, pierwszy cykl z mierzeniem temp -
Gizmo możemy sobie przybić piątkę. Wczoraj plamienie a dziś juz malpa jak się paczy.
A w ogóle to siema!
Sandra ja sprawdzalam i chyba jedna mi się sprawdziła. Ale chiński kalendarz inaczej liczy lata dlatego najlepiej sprawdzać na automacie który sam ci przeliczy. Oni liczą wg. Miesięcy księżycowych chyba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 09:19