X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Doomi Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Mam pytanie dzis kochalismy sie z chlopakiem skonczyl we mnie... i zaczylo to splywac a po jakims czasie nadal splywalo i zapach jest nie przyjemny :\ Dlaczego ?

Domi
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo a wiecie co?! Jutro jadę grać na mszy, będzie za tą kobietę co zmarła o zostawiła ten dom co go chcemy! Mają przyjechać ci ludzie co nim teraz rozporządzają.. Trzymajcie kciuki ok? :( bardzo się martwię i stresuję bo K. Będzie w pracy i jadę sama...

rozowyflaming, Zołza:), WaldhauzerM, Allmita lubią tę wiadomość

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doomi wrote:
    Hej dziewczyny :) Mam pytanie dzis kochalismy sie z chlopakiem skonczyl we mnie... i zaczylo to splywac a po jakims czasie nadal splywalo i zapach jest nie przyjemny :\ Dlaczego ?
    Wszystko zależy od tego jak szybko się uplynnia nasienie, ile go przeniknie do Twojego śluzu, ile wpadło głęboko do szyjki tym bardziej jak była otwarta może... Hmm.. Różne tam mamy zakamarki, mi też spływa po jakimś czasie albo na raty :)

• Doomi Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ten zapach ?

Domi
  • AniaŁ123 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, jestem zupełnie nowa :)
    Krótko się przedstawię: od dwóch lat jestem mężatką i mimo braku zabezpieczenia nic nam się jeszcze nie przytrafiło. Chociaż na początku nie byłam na to gotowa i raczej unikałam okazji do ciąży, a mój mąż przez ponad rok przebywał na delegacji i widywaliśmy się tylko w weekendy, więc nie przejmowałam się bardzo że nie zachodziłam. Od trzech ostatnich cykli myślę intensywnie o Dzidzi i intensywnie się o nią staramy ;) Bardzo się boję, bo mam hashimoto, przyjmuję wysoką dawkę hormonów i wydaje mi się że przez to mogę nie miewać owulacji :( Endokrynolog mówi, że take wyniki są ok, a ginekolog, że powinny być troszkę wyższe. Moje wszystkie koleżanki zaciążyły w noc poślubną, a my nadal nic... Czytałam wątek hashimoto na forum, ale tam tylko straszne kłótnie, a u Was tak miło. Czy mogę się do Was dołączyć?

preg.png

Starania od I 2020
    VII 2020 ciąża biochemiczna 😪
    3 II 2022 ➡️ 1 IUI 😔
    3 III 2022 ➡️ 2 IUI 😔
    V 2024 puste jajo 😭

Córka 24.07.2018
    O córkę starałam się 20 cykli
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doomi wrote:

w ktorym dniu cyklu ?
    i spokojnie kazdej wyplywa :D

• Sylwia91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różne mają zapachy w zależności od tego co facet zjadł, już się przekonałam :P spokojnie, nie wydaje mi się żeby to miało jakieś głębsze znaczenie :* <3

• Gaduaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Krótko się przedstawię: od dwóch lat jestem mężatką i mimo braku zabezpieczenia nic nam się jeszcze nie przytrafiło. Chociaż na początku nie byłam na to gotowa i raczej unikałam okazji do ciąży, a mój mąż przez ponad rok przebywał na delegacji i widywaliśmy się tylko w weekendy, więc nie przejmowałam się bardzo że nie zachodziłam. Od trzech ostatnich cykli myślę intensywnie o Dzidzi i intensywnie się o nią staramy ;) Bardzo się boję, bo mam hashimoto, przyjmuję wysoką dawkę hormonów i wydaje mi się że przez to mogę nie miewać owulacji :( Endokrynolog mówi, że take wyniki są ok, a ginekolog, że powinny być troszkę wyższe. Moje wszystkie koleżanki zaciążyły w noc poślubną, a my nadal nic... Czytałam wątek hashimoto na forum, ale tam tylko straszne kłótnie, a u Was tak miło. Czy mogę się do Was dołączyć?
    Hej :) jasne że tak :) i witaj w klubie Hashimotek !

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Oooo a wiecie co?! Jutro jadę grać na mszy, będzie za tą kobietę co zmarła o zostawiła ten dom co go chcemy! Mają przyjechać ci ludzie co nim teraz rozporządzają.. Trzymajcie kciuki ok? :( bardzo się martwię i stresuję bo K. Będzie w pracy i jadę sama...

wszystkie beda trzymac kciuki :)

jak chcesz ten dom, to napisz na kartce dom przy ulicy takiej i takiej jest moj i meza, mieszkamy tam i jestesmy szczesliwi - afirmacja :))))))) i jeszcze najlepiej sie podpisac pod tym :)

Sylwia91 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniał od razu napisz jakie masz wyniki i jakie dawki bierzesz, bo tak to napisałaś że aż jestem bardzoo ciekawa heheh

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Witamy :* rozgosc się :) ja jestem szczęśliwą zagroszkowaną mamą z Hashimoto więc jestem dowodem na to że to nie wyrok :) jakie masz tsh? Badalas ft3, ft4 i anty tg i anty tpo?

AniaŁ123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:

Hello :)

Gaduaaa jest specem od tarczycy :D dobrze trafilas :D

aaaa no i Sylwia!!!! i jest w ciazy i ma groszka i nowa sukienke z HM :D

i Elunia jeszcze od tarczycy :D

wiec dobrze u nas :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 20:13

Gaduaaa, AniaŁ123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie wstalam... :p

Sylwia91 lubi tę wiadomość

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flamingu mi i bez tego już się śniło że tam malujemy i remontujemy coś :p

rozowyflaming lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczyny ja zmykam bo pracowity weekend przed nami :D a jeszcze musze odkurzyc i podloge przetrzec mopem :)

nie bede sie nastawiac bo wysoka prolaktyna itp. ale probowac zawsze mozna :D
    a jutro mam pierwszy monitoring w trakcie owu :D

buziole !!

Sylwia91, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Doomi Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) w 18dc... w 13dc robilam test ow wyszedl pozytywny ale cykl 36dniowy wiec nie wiem czy test sie nie pomylil :(

Domi
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    dobra dziewczyny ja zmykam bo pracowity weekend przed nami :D a jeszcze musze odkurzyc i podloge przetrzec mopem :)

buziole !!
    Działaj działaj :* kciukamy z Basią!

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doomi wrote:
    :) w 18dc... w 13dc robilam test ow wyszedl pozytywny ale cykl 36dniowy wiec nie wiem czy test sie nie pomylil :(
    A robiłaś kolejne? Na zawsze robiłam do negatywa, bo czasem przez kilka dni mocne wychodzą

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co.. czytałam coś o Klaudyś... ale co? napiszcie mi co się stało bo jakoś mnie ominęło a już mi się nie chcę wracać i wertować tyle stron w tył

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:

buziole !!
    3maj się flamingu <3

‹‹ 1848 1849 1850 1851 1852 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ