Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Oooo a wiecie co?! Jutro jadę grać na mszy, będzie za tą kobietę co zmarła o zostawiła ten dom co go chcemy! Mają przyjechać ci ludzie co nim teraz rozporządzają.. Trzymajcie kciuki ok?
bardzo się martwię i stresuję bo K. Będzie w pracy i jadę sama...
rozowyflaming, Zołza:), WaldhauzerM, Allmita lubią tę wiadomość
-
Wszystko zależy od tego jak szybko się uplynnia nasienie, ile go przeniknie do Twojego śluzu, ile wpadło głęboko do szyjki tym bardziej jak była otwarta może... Hmm.. Różne tam mamy zakamarki, mi też spływa po jakimś czasie albo na ratyDoomi wrote:Hej dziewczyny
Mam pytanie dzis kochalismy sie z chlopakiem skonczyl we mnie... i zaczylo to splywac a po jakims czasie nadal splywalo i zapach jest nie przyjemny
Dlaczego ?
-
Cześć Dziewczyny, jestem zupełnie nowa

Krótko się przedstawię: od dwóch lat jestem mężatką i mimo braku zabezpieczenia nic nam się jeszcze nie przytrafiło. Chociaż na początku nie byłam na to gotowa i raczej unikałam okazji do ciąży, a mój mąż przez ponad rok przebywał na delegacji i widywaliśmy się tylko w weekendy, więc nie przejmowałam się bardzo że nie zachodziłam. Od trzech ostatnich cykli myślę intensywnie o Dzidzi i intensywnie się o nią staramy
Bardzo się boję, bo mam hashimoto, przyjmuję wysoką dawkę hormonów i wydaje mi się że przez to mogę nie miewać owulacji
Endokrynolog mówi, że take wyniki są ok, a ginekolog, że powinny być troszkę wyższe. Moje wszystkie koleżanki zaciążyły w noc poślubną, a my nadal nic... Czytałam wątek hashimoto na forum, ale tam tylko straszne kłótnie, a u Was tak miło. Czy mogę się do Was dołączyć?
-
nick nieaktualny
-
HejAniaŁ123 wrote:Cześć Dziewczyny, jestem zupełnie nowa

Krótko się przedstawię: od dwóch lat jestem mężatką i mimo braku zabezpieczenia nic nam się jeszcze nie przytrafiło. Chociaż na początku nie byłam na to gotowa i raczej unikałam okazji do ciąży, a mój mąż przez ponad rok przebywał na delegacji i widywaliśmy się tylko w weekendy, więc nie przejmowałam się bardzo że nie zachodziłam. Od trzech ostatnich cykli myślę intensywnie o Dzidzi i intensywnie się o nią staramy
Bardzo się boję, bo mam hashimoto, przyjmuję wysoką dawkę hormonów i wydaje mi się że przez to mogę nie miewać owulacji
Endokrynolog mówi, że take wyniki są ok, a ginekolog, że powinny być troszkę wyższe. Moje wszystkie koleżanki zaciążyły w noc poślubną, a my nadal nic... Czytałam wątek hashimoto na forum, ale tam tylko straszne kłótnie, a u Was tak miło. Czy mogę się do Was dołączyć?
jasne że tak
i witaj w klubie Hashimotek !
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Oooo a wiecie co?! Jutro jadę grać na mszy, będzie za tą kobietę co zmarła o zostawiła ten dom co go chcemy! Mają przyjechać ci ludzie co nim teraz rozporządzają.. Trzymajcie kciuki ok?
bardzo się martwię i stresuję bo K. Będzie w pracy i jadę sama...
wszystkie beda trzymac kciuki
jak chcesz ten dom, to napisz na kartce dom przy ulicy takiej i takiej jest moj i meza, mieszkamy tam i jestesmy szczesliwi - afirmacja
)))))) i jeszcze najlepiej sie podpisac pod tym
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Witamy :* rozgosc sięAniaŁ123 wrote:Cześć Dziewczyny, jestem zupełnie nowa

ja jestem szczęśliwą zagroszkowaną mamą z Hashimoto więc jestem dowodem na to że to nie wyrok
jakie masz tsh? Badalas ft3, ft4 i anty tg i anty tpo?
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Cześć Dziewczyny, jestem zupełnie nowa

Hello
Gaduaaa jest specem od tarczycy
dobrze trafilas 
aaaa no i Sylwia!!!! i jest w ciazy i ma groszka i nowa sukienke z HM
i Elunia jeszcze od tarczycy
wiec dobrze u nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 20:13
Gaduaaa, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobra dziewczyny ja zmykam bo pracowity weekend przed nami
a jeszcze musze odkurzyc i podloge przetrzec mopem 
nie bede sie nastawiac bo wysoka prolaktyna itp. ale probowac zawsze mozna
a jutro mam pierwszy monitoring w trakcie owu
buziole !!
Sylwia91, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Działaj działaj :* kciukamy z Basią!rozowyflaming wrote:dobra dziewczyny ja zmykam bo pracowity weekend przed nami
buziole !! -
3maj się flamingurozowyflaming wrote:dobra dziewczyny ja zmykam bo pracowity weekend przed nami
buziole !!
Fabian
Cyprian
Tymuś 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

spokojnie, nie wydaje mi się żeby to miało jakieś głębsze znaczenie :*