Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Nie mam objawów Basedova, raczej w drugą stronę. Gdybym zmniejszyła dawkę, to TSH wylesiałoby w kosmos. Obawiam się że utrzymuję je na zbyt niskim poziomie.Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ja nie.. a mam dwoje dzieci
staram się o 3heh tylko nie wiem czy Hashi było wcześniej.. czy dopiero po porodach
jeśli nie masz nietolerancji na glutem bądź laktoze to nie ma sensu prowadzić tej diety bynajmniej wg mnie
Dobrze wiedziećOd dwóch tygodni jestem na diecie bezglutenowej, wyeliminowałam też słodycze (które uwielbiam), ale już mam dość, a jakbym miała jeszcze nabiał wyeliminować, to już nie miałabym co jeść. Różne są opinie na ten temat, ale mnie interesują takie z życia wzięte, więc dziękuję Wam
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Dokładnie. Powinnaś zmniejszyć dawkę i kontrolować tsh, bo może się okazać, że taka wysoka dawka sprawia, że jest takie mega niskie. Porozmawiaj z endo, albo zadziałaj sama.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 20:39
Sylwia91 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Właśnie chyba zmniejszę przynajmniej przez kilka dni do 100 i zobaczę co się będzie działo. Bardzo Wam dziękuję, bardzo dużo to dla mnie znaczy!!!
Sylwia91, Caro lubią tę wiadomość
-
Gdy brałam euthyrox miałam bardzo niski FT3, przez pewien czas brałam nawet lek, który zawierał tylko T3, sprowadzałam z Aurstri.
-
Jestem
Wszystko ok .. usg mial zrobione nic nie ma czysciutko.
Podobno przez nadmierny wysilek w pracy I przez uda bo.ma duze I grube I to uciska go.
Sprawdzal tez czy moze miec jakies problemy ale jest wszystkob ok az sie poplakalamoczywiscie ze szczescia
Gaduaaa, Caro, Sylwia91, Zołza:), Pączek, Tuliska, nikola2877, rozowyflaming, Kasia1987, Allmita lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Jestem
Podobno przez nadmierny wysilek w pracy I przez uda bo.ma duze I grube I to uciska go.
Sprawdzal tez czy moze miec jakies problemy ale jest wszystkob ok az sie poplakalamoczywiscie ze szczescia
FabianCyprian
Tymuś
-
A no widzisz!! To teraz działać, działać i jeszcze raz działać!Sylwia91 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Jestem
-
Kurcze ostatnio nasłuchałam się i naczytałam tyle dramatycznych historii na temat tarczycy i ciąży, ale widzę że nie jest źle.
USG ostatnio robiłam 2-3 lata temu i było ok. Muszę teraz powtórzyć.Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 20:49
-
Ufff!to teraz działać kochana działać.
Ja wieczorowa pora widzę nad muszla takze ten...