Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:Hej z wieczora :* jeszcze przed snem zajrzałam.
Eluniu kochana tak się składa ze wiem o czym mówisz, niecały miesiąc temu tata miał udar i widziałam go w takim stanie niestety. Co ja wtedy przeżyłam... więc wiem kochana o czym mówisztak mi przykro, ale najważniejsze ze wraca do siebie. Będzie dobrze, wydobrzeje. Tule mocno :*:*:*:*
Po drugie...
Boziuuuuuu jakie kochane brzusieurocze :*:* rozmarzylam się
Sylwia ale z Ciebie śliczna kobietkaoj Basiunia będzie miała wzorowy geny po mamusi :*
Ewelinka twojej buźki nie widziałam ale brzuszek rozkoszny :*:*:*
Dzięki Tuliska:**
Mam nadzieje ze Twuj tatuś dochodzi do siebie i ślicznie wraca do zdrowia:**Tuliska lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:O bidulek
Dzisiejszy stres zrobił swoje, daj mu się dobrze wyspaćniech odreaguje
Juz spi ale jak.to smieszne.wygladalo :p
Taki wstaje oczka zamkniete
Ide przytulic sie do biedaka poskrobie go po plecach w naagrode jutro moze mnie nie byc wujezdzamy nad morze po powrocie napisze ciuuum :*Zołza:), Tuliska, rozowyflaming, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Hahah sluchajcie jaka sutuacje mialam :p
Moj dzis nie mial ochoty na serduszkowanie ale ja uoarta bo ja chce bo mam.ochote no I zabral sie juz prawie po wszystkim koncowka wlal te swoje plemniczki I uwaga ten lezy na mnie zero jakiegokolwiek ruchu szturcham go I.mysle sobie co jest zemdlal czy co I ten podnosi glowe za chwile I mowi przysnelo mi sie ...hahahaharozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Elunia, już jest bardzo dobrze na szczescie
z mamą stwierdzilyśmy ze ten udar wyszedł mu na dobre, pozytywniej na wszystko patrzy
chociaż zapomina mu czasami
Wszystko będzie dobrze kochana :* to po prostu działanie leków. Organizm się ich pozbedzie i tatuś wróci do formy. Ciężkie chwile za nim, ale wszystko się unormujejeszcze troszkę i będzie wnusia bawił
-
Kim87 wrote:Hej pączek. Ranny z ciebie ptaszek
O 6 mierze temp wiec nie śpię - leżakuje - zbieram sie w sobie zeby wstać
Najlepsza informacja dnia jest taka ze mamy piąteczekWeekendzik sie zaczyna
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 06:40
Kim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie I ja nie wyspana strasznie chlopa znow.musialam zawiesc do roboty bo pobalowal wczoraj z tata moim .
Temp minimalnie spadla w dol ale nie wiem czy ja liczyc jak sie wstalo o 2 w nocy.
Snil mi sie maluszek ze bylam w ciazy I za chwile mialam rodzic ale budzik mnie do.mierzenia obudzilWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 07:09
Pączek lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Witam sie I ja nie wyspana strasznie chlopa znow.musialam zawiesc do roboty bo pobalowal wczoraj z tata moim .
Temp minimalnie spadla w dol ale nie wiem czy ja liczyc jak sie wstalo o 2 w nocy.
Snil mi sie maluszek ze bylam w ciazy I za chwile mialam rodzic ale budzik mnie do.mierzenia obudzil
Mi temp stoi od 3 dni
A mi za to śniło sie ze tańczę - prawie jak Dancing with the Starsdziwny sen
-
Hej hej,
Zołza ja już piję herbatkę, bo dzienną dawkę leku trza przyjąć
Dzisiaj piątek, piąteczek, piątunio, zapowiada się słonecznie
Gaduaaa, ale Ty masz zaczarowany ten wykres, serio serio
Miłego dnia dla Wszystkichpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej hej,
Zołza ja już piję herbatkę, bo dzienną dawkę leku trza przyjąć
Dzisiaj piątek, piąteczek, piątunio, zapowiada się słonecznie
Gaduaaa, ale Ty masz zaczarowany ten wykres, serio serio
Miłego dnia dla Wszystkich
w ogóle to troszkę dziś dałam ciała z mierzeniem.. bo obudziłam się o 5:30 i zmierzyłam 36,95 a potem sie zapomniałam i poszłam siusiu.. i o 6 mierzyłam i było 37.03 i wpisałam tą drugą ale nie wiem czy dobrze zrobiłamFabianCyprian
Tymuś