Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy i my
Elunia trzymaj się tam, musisz być silna dla taty bo on Cię potrzebuje :*
Tuliska dziękujemy bardzo za komplement
KlaudyŚ miłego wypoczynku ajjjj... Zazdroszczę! :*
Kasia trzymam kciuki za wyniki!
Witam wszystkie pozostałe! CaroKim
Pączuś
Gaduaaa
Zołzolek
Mam nadzieję że nikogo nie pominelam, jeżeli tak to ślę podwójne buziaki!Gaduaaa, Zołza:), Pączek, Kasia1987, Caro, Elunia lubią tę wiadomość
-
Witam serdecznie z rana
z kawką
Do mnie o 6 rano przylazła małpa. Ten ból jajnika był proroczy
Startuje z nowym miesiącem, nowym staraniem
Dzisiaj wyjazd w okolice Iławy, spotkanie z przyjaciółmi, mieszkającymi w UK. Będzie można chociaż popiwkowaćSylwia91, Zołza:) lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Witam serdecznie z rana
z kawką
Do mnie o 6 rano przylazła małpa. Ten ból jajnika był proroczy
Startuje z nowym miesiącem, nowym staraniem
Dzisiaj wyjazd w okolice Iławy, spotkanie z przyjaciółmi, mieszkającymi w UK. Będzie można chociaż popiwkowaćfajnie że się nie łamiesz tylko masz nadzieję na kolejny miesiąc :*
-
wstałam rano i słuchajcie mam rozmazany obraz na prawe oko.. no masakra jakas.. przez chwilę myślałam że to jakiś spioch ale przecieram i przecieram i nic.. zamknęłam sobie lewe oko no i na prawym mam rozmazany obraz strasznie... kurde...Fabian
Cyprian
Tymuś
-
ja generalnie mam okulary i powinnam je nosić ale dalej mi do nich niż bliżej.. nie lubimy się heh
a taki rozmazany obraz na jedno oko to nie pierwsz raz... w grudniu pamiętam na Mikołaja po południu też mi sie tak rozmazał trwało to pół godziny aż sie wystarszyłam i teraz jest drugi raz i to samo okoFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:To polecam odstawić kremik bo może faktycznie jakiś składnik drażni oko. Okulary na nos, a jak się sobie nie podobasz w okularach to mówię Ci próbuj soczewek
może akurat będą Ci pasować
FabianCyprian
Tymuś
-
Zołza:) wrote:Oj nie pomaga
Mówi Ci to nadworny STRESANT tego forum
Only.. luz... relax... i
Trzeba myśleć pozytywnie, nawet jak się dostaje w dupsko
Podświadomość też robi swoje. To będzie nasz cykl!Zołza:), Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny