Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:wczoraj wieczorem nakładałam krem pod oczy z avonu.. może mi zaszkodził w jakiś sposób bo często po nim mnie oczy pieką albo tak dziwnie bolą.. chyba nie bedę go już używała
Mialam podobny problem pewnie krem alergicznie wplyna . Kupuj sobie kremy z la rosh sa swietne nie podrazniaja I mega nawilzaja a pachna super.
Sylwia dziekuje wyjezdzMy o 16 szkoda tylko ze na 2 dni -
KlaudyŚ wrote:Mialam podobny problem pewnie krem alergicznie wplyna . Kupuj sobie kremy z la rosh sa swietne nie podrazniaja I mega nawilzaja a pachna super.
Sylwia dziekuje wyjezdzMy o 16 szkoda tylko ze na 2 dniFabianCyprian
Tymuś
-
Kurde dziewczyny u mnie klops!
Poszłam po 7 do laboratorium, pani spojrzała na moje skierowanie i mi mówi, że u nich tej prolaktyny z obciążeniem nie wykonam, że mam jechać sobie na drugi koniec wawy...... JA się prawie popłakałam, bo powiedziałam w pracy, ze do9 będę,a to ode mnie 40 min tramwajem to inne laboratorium, plus 2 razy pobieranie z przerwą 1 godzinną???! Bożezrezygnowałam dziś, choć dziś byłoby najlepiej zbadać, ale trudno. Pójdę w poniedziałek, wtedy będę wg mnie w 9 dpo... Będzie ok z badaniem? Mam skierowanie na prolaktynę plus progesteron.
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Kurde dziewczyny u mnie klops!
Poszłam po 7 do laboratorium, pani spojrzała na moje skierowanie i mi mówi, że u nich tej prolaktyny z obciążeniem nie wykonam, że mam jechać sobie na drugi koniec wawy...... JA się prawie popłakałam, bo powiedziałam w pracy, ze do9 będę,a to ode mnie 40 min tramwajem to inne laboratorium, plus 2 razy pobieranie z przerwą 1 godzinną???! Bożezrezygnowałam dziś, choć dziś byłoby najlepiej zbadać, ale trudno. Pójdę w poniedziałek, wtedy będę wg mnie w 9 dpo... Będzie ok z badaniem? Mam skierowanie na prolaktynę plus progesteron.
Biedna
Jak masz szanse na kontakt z gin to zapytaj a jak nie to ja bym tak czy siak poszła -
eveli_na wrote:Witam. Wczoraj mialam kiepski wieczór. Dzis tez nie czuje sie najlepiej. Chwilowo z lozka sie nie podnoszę... Dobrze ze mąż w domu.
Gadua a miałaś kiedys mierzone ciśnienie w oku? Nie boli Cie?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
eveli_na wrote:Witam. Wczoraj mialam kiepski wieczór. Dzis tez nie czuje sie najlepiej. Chwilowo z lozka sie nie podnoszę... Dobrze ze mąż w domu.
Gadua a miałaś kiedys mierzone ciśnienie w oku? Nie boli Cie?FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Mam nadzieję po prostu, że 7 a 9 dpo to mała różnica i wyniki i tak będą miarodajne...
Jak masz dobrego ginekologa to nie powinien (chyba) mieć większego problemu z odczytaniem wyników z dwudniowym przeskokiem. Nie martw się, będzie dobrze. Zadzwoń sobie do tego ginekologa, to by Cię uspokoiło (tak myślę).
A u mnie temperatura osiadła na magicznym poziomie, już po owulacji. Seksy były. Testy owulacyjne już wychodzą ewidentnie negatywne, więc pozostało mi tylko się zrelaksować i czekać do 1 czerwca.
Ktoś do zabawy? Kto obstawia, że się zagnieździ i wyjdą dwie kreski, a kto obstawia, że jeszcze nie teraz? Wiem, że się wspieramy i w ogóle każda zawsze kibicuje innej, ale tak dla zabawy, ktoś obstawia "+", a ktoś "-"?Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Nono Czikosz, fajne macie te serduszka, więc oczywiście głosuję na plus!
A u mnie dziś fajny skok tempki, wykres ładnie wygląda, ale już takie miewałam. Poza tym nie czuję się w ogóle ciunżowo, tylko normalnie, zero czegokolwiek, więc na nic się nie nastawiam.Czikosz lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:czasami boli jak jest mocno zmęczone... czy badali ciśnienie to nie wiem... hyhy
Badanie ciśnienia w oku polega na tym, że przybliżasz oko do takiej dmuchawki i ona fuka Ci w oko. Średnio przyjemne, bo trzeba wytrzymać, a odruchowo ja zawsze cofałam głowę. -
Właśnie ja się niestety czuję jakoś przeziębieniowo...
3 dni z rzędu dreszcze i jakas taka oslabiona jestem.
A jak tam Gaduaaa u Ciebie? JAk się czujesz i czy groszkowo kochana?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualny