Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    wczoraj wieczorem nakładałam krem pod oczy z avonu.. może mi zaszkodził w jakiś sposób bo często po nim mnie oczy pieką albo tak dziwnie bolą.. chyba nie bedę go już używała

Mialam podobny problem pewnie krem alergicznie wplyna . Kupuj sobie kremy z la rosh sa swietne nie podrazniaja I mega nawilzaja a pachna super.

Sylwia dziekuje wyjezdzMy o 16 szkoda tylko ze na 2 dni

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    I love mój słownik...

" Pędzle do pracy... "

:P :P :P

Hahahahahhaha przepraszam, że wtrącę swoje 3 grosze, ale płaczę ze śmiechu :D

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Mialam podobny problem pewnie krem alergicznie wplyna . Kupuj sobie kremy z la rosh sa swietne nie podrazniaja I mega nawilzaja a pachna super.

Sylwia dziekuje wyjezdzMy o 16 szkoda tylko ze na 2 dni
    no też mi się wydaje że to wina kremu... spróbuje tego co polecasz.. bo nie umiem sobie znaleźć nic pod oczy ... heh

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny u mnie klops!
    Poszłam po 7 do laboratorium, pani spojrzała na moje skierowanie i mi mówi, że u nich tej prolaktyny z obciążeniem nie wykonam, że mam jechać sobie na drugi koniec wawy...... JA się prawie popłakałam, bo powiedziałam w pracy, ze do9 będę,a to ode mnie 40 min tramwajem to inne laboratorium, plus 2 razy pobieranie z przerwą 1 godzinną???! Boże :/ zrezygnowałam dziś, choć dziś byłoby najlepiej zbadać, ale trudno. Pójdę w poniedziałek, wtedy będę wg mnie w 9 dpo... Będzie ok z badaniem? Mam skierowanie na prolaktynę plus progesteron.

16uddqk34v2bfw3k.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Hahahahahhaha przepraszam, że wtrącę swoje 3 grosze, ale płaczę ze śmiechu :D

Nastepnym razem zerkne co wysylam hahaha :p

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no też mi się wydaje że to wina kremu... spróbuje tego co polecasz.. bo nie umiem sobie znaleźć nic pod oczy ... heh

Polecam :)
    Swietne kosmetyki maja ja uwielbiam.je ::

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Pączek Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Kurde dziewczyny u mnie klops!
    Poszłam po 7 do laboratorium, pani spojrzała na moje skierowanie i mi mówi, że u nich tej prolaktyny z obciążeniem nie wykonam, że mam jechać sobie na drugi koniec wawy...... JA się prawie popłakałam, bo powiedziałam w pracy, ze do9 będę,a to ode mnie 40 min tramwajem to inne laboratorium, plus 2 razy pobieranie z przerwą 1 godzinną???! Boże :/ zrezygnowałam dziś, choć dziś byłoby najlepiej zbadać, ale trudno. Pójdę w poniedziałek, wtedy będę wg mnie w 9 dpo... Będzie ok z badaniem? Mam skierowanie na prolaktynę plus progesteron.

Biedna :/
    Jak masz szanse na kontakt z gin to zapytaj a jak nie to ja bym tak czy siak poszła

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję po prostu, że 7 a 9 dpo to mała różnica i wyniki i tak będą miarodajne...

16uddqk34v2bfw3k.png

• eveli_na Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Wczoraj mialam kiepski wieczór. Dzis tez nie czuje sie najlepiej. Chwilowo z lozka sie nie podnoszę... Dobrze ze mąż w domu.

Gadua a miałaś kiedys mierzone ciśnienie w oku? Nie boli Cie?

L.07', N.10', B.12', G.16' <3
    Kz9n.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eveli_na wrote:
    Witam. Wczoraj mialam kiepski wieczór. Dzis tez nie czuje sie najlepiej. Chwilowo z lozka sie nie podnoszę... Dobrze ze mąż w domu.

Evelina a co tam się dzieje?

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eveli_na wrote:

czasami boli jak jest mocno zmęczone... czy badali ciśnienie to nie wiem... hyhy

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Mam nadzieję po prostu, że 7 a 9 dpo to mała różnica i wyniki i tak będą miarodajne...

Jak masz dobrego ginekologa to nie powinien (chyba) mieć większego problemu z odczytaniem wyników z dwudniowym przeskokiem. Nie martw się, będzie dobrze. Zadzwoń sobie do tego ginekologa, to by Cię uspokoiło (tak myślę).

A u mnie temperatura osiadła na magicznym poziomie, już po owulacji. Seksy były. Testy owulacyjne już wychodzą ewidentnie negatywne, więc pozostało mi tylko się zrelaksować i czekać do 1 czerwca.

Ktoś do zabawy? Kto obstawia, że się zagnieździ i wyjdą dwie kreski, a kto obstawia, że jeszcze nie teraz? Wiem, że się wspieramy i w ogóle każda zawsze kibicuje innej, ale tak dla zabawy, ktoś obstawia "+", a ktoś "-"? :D

Kasia1987 lubi tę wiadomość

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nono Czikosz, fajne macie te serduszka, więc oczywiście głosuję na plus! :D
    A u mnie dziś fajny skok tempki, wykres ładnie wygląda, ale już takie miewałam. Poza tym nie czuję się w ogóle ciunżowo, tylko normalnie, zero czegokolwiek, więc na nic się nie nastawiam.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

16uddqk34v2bfw3k.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    czasami boli jak jest mocno zmęczone... czy badali ciśnienie to nie wiem... hyhy

Badanie ciśnienia w oku polega na tym, że przybliżasz oko do takiej dmuchawki i ona fuka Ci w oko. Średnio przyjemne, bo trzeba wytrzymać, a odruchowo ja zawsze cofałam głowę.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Q a Ci co? :) kibelem Welcome?

• eveli_na Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim a rzyganko mi cos nie odpuszcza.

Gaduaaa to jak nie przejdzie ci to dobrze byloby zmierzyc ciśnienie.

Kz9n.png
  • eveli_na Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Q a Ci co? :) kibelem Welcome?
    A daj spokój aż mnie gardło boli.
    Dzisiaj plynna dieta przynajmniej na wyjściu i wejściu bedzie lepiej niż po golabkach :D hehehe

Kz9n.png
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ja się niestety czuję jakoś przeziębieniowo...
    3 dni z rzędu dreszcze i jakas taka oslabiona jestem.
    A jak tam Gaduaaa u Ciebie? JAk się czujesz i czy groszkowo kochana?

16uddqk34v2bfw3k.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcem już 15 :p

Kasia1987, Pączek lubią tę wiadomość

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza a ja chcem 15:45 bo wtedy mój weekend się zaczyna :)
    Ale fajnie, że w końcu jest ciepło i spędzimy miło czas!

16uddqk34v2bfw3k.png

‹‹ 1854 1855 1856 1857 1858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ