Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Ja nie serduszkowałam się w owulkę i zaszlam
No właśnie jak to jest z tym serduszkowaniem. Lepiej przed owulką, czy w dzień owulki... Mnie przypada 31 maja, mam 25 dniowe cykle, więc maj podwójnie starający -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:No właśnie jak to jest z tym serduszkowaniem. Lepiej przed owulką, czy w dzień owulki... Mnie przypada 31 maja, mam 25 dniowe cykle, więc maj podwójnie starający
Mi moja gin "zalecila"co dwa dni - 7 dni przed owulka ( w trakcie of course
) i 7 dni po
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Oooo sąsiadka !
Jak miło
W razie co mam się komu przy nieudanym cyklu pobeczec do ucha :p
a jak się zagroszkujemy, to będziemy razem na spacery śmigać z brzuszkamiZołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:oko już wróciło do siebie.. ale martwią mnie takie akcje... czy to rzeczywiście może być przyczyną tego że nie chce mi się nosić oksów? albo tych kremów ? hmm ale wtedy w grudniu to nie używałam żadnych kremów do oczu
Ostry ból lub jakaś tam powtarzalność takiego zjawiska bywa objawem bardzo małego zakrzepu, a jak Ci się zamazuje obraz to już w ogóle.
Ból o lekkim i średnim nasileniu często jest wynikiem przemęczenia wzroku, alergii lub podrażnień. -
Lilith bardzo fajnie- sama się nad tym zastanawiam. A Ty jesteś wolnym strzelcem, czy masz umowę z jakąś firmą?
Ja bym serduszkowała i dzień przed i w dzień owumoja zalecała jak najczęściej w dni płodne.
Zołza- poleciała sama kawa, akurat nie jadłam... Ale się czuję napiętnowana. Na bluzce kilka śladów, a na wykładzinie w biurze wciąż mokrawo.. No wariatka...rozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Cześć Dziewczynki, właśnie wracam od gina. Potwierdziło się... Nie było owulacji:-( Powiedziała mi że to przez zbyt niski poziom progesteronu i mam cały czas brać luteinę. Ale ja biorę od trzech cykli!!! Ostatnio była taka miła, mówiła mi że przy następnej wizycie już będzie Dzidzi, a dzisiaj tak zimno powiedziała, że diagnostyka trwa pół roku i jak chcę to mogę chodzić na monitoring, a jak nie, to zaprasza po wakacjach:-( Czyli jednym słowem du... Przez 3-4 miesiące nic nie będzie:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Lilith bardzo fajnie- sama się nad tym zastanawiam. A Ty jesteś wolnym strzelcem, czy masz umowę z jakąś firmą?
Ja bym serduszkowała i dzień przed i w dzień owumoja zalecała jak najczęściej w dni płodne.
Zołza- poleciała sama kawa, akurat nie jadłam... Ale się czuję napiętnowana. Na bluzce kilka śladów, a na wykładzinie w biurze wciąż mokrawo.. No wariatka...
Aj tam.. ulało Ci się troszku... i zaraz wielkie hallo :prozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Lilith bardzo fajnie- sama się nad tym zastanawiam. A Ty jesteś wolnym strzelcem, czy masz umowę z jakąś firmą?
Zołza- poleciała sama kawa, akurat nie jadłam... Ale się czuję napiętnowana. Na bluzce kilka śladów, a na wykładzinie w biurze wciąż mokrawo.. No wariatka...
Ja długi czas byłam wolnym strzelcem, szukałam ofert, itp. Jak mi się pojawiły 2-3 konkretne firmy, to bach, założyłam sobie działalność i bęc! A że dodatkowo niedawno pobawiłam się w kolejne studia i mam licencjat z FiR, to KPiR i wszelkiego rodzaju rozliczenia nie stanowią problemu. Jest miesiąc lepszy, gorszy. Mam Męża z branży IT, więc też nie muszę się przemęczać z tym pisaniem. Tylko serduszkujemyKasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Cześć Dziewczynki, właśnie wracam od gina. Potwierdziło się... Nie było owulacji:-( Powiedziała mi że to przez zbyt niski poziom progesteronu i mam cały czas brać luteinę. Ale ja biorę od trzech cykli!!! Ostatnio była taka miła, mówiła mi że przy następnej wizycie już będzie Dzidzi, a dzisiaj tak zimno powiedziała, że diagnostyka trwa pół roku i jak chcę to mogę chodzić na monitoring, a jak nie, to zaprasza po wakacjach:-( Czyli jednym słowem du... Przez 3-4 miesiące nic nie będzie:-(
Aniu - ja w ciazy biochemicznej mialam za malo progesteronu, wyprosilam lekarza o dupka, plus duuuuzo herbaty z pokrzywy + niepokalanekteraz mam tak po srodku - ani za duzo ani za malo. Glowa do gory, przynajmniej wiadomo o co chodzi. Jezeli nie jestes zadowolona z gin, zmien na innego, ja tak wlasnie robie
Postaraj sie dostac duphaston i zaopatrz sie w herbatke z pokrzywy. Moj maz kupil mi ostatnio 1kg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:I poszedł soczysty Beeeeeeeeeeek :p
lepszy soczysty bek niz baczek z kukulka
do wszystkich dziewczyn - na zbicie prolaktyny jemy produkty bogate w B6 i cynk - czyli kochane moje - ziemniaczki, banany, szpinak, owoce morzaitd.
Kasia1987 lubi tę wiadomość