Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:oko już wróciło do siebie.. ale martwią mnie takie akcje... czy to rzeczywiście może być przyczyną tego że nie chce mi się nosić oksów? albo tych kremów ? hmm ale wtedy w grudniu to nie używałam żadnych kremów do oczu
To może być alergiczne. Okulary tz jesli masz na stale to powinnaś je nosić.Elunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Dzień dobry dziewczyny
u mniee jednak owulka w 13dc przesunęło mi serduszka nie ma w samą owulke wiec liczyć na cud że jakis plemnior przeżyła tak wgl to u mnie spadek do 36.7
Miłego dniaPączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Judi22 wrote:Dzień dobry dziewczyny
u mniee jednak owulka w 13dc przesunęło mi serduszka nie ma w samą owulke wiec liczyć na cud że jakis plemnior przeżyła tak wgl to u mnie spadek do 36.7
Miłego dnia
Hej
A u mnie jeszcze nic nie pokazuje i boje się że bezowulacyjny mam -
Gaduaaa wrote:oko już wróciło do siebie.. ale martwią mnie takie akcje... czy to rzeczywiście może być przyczyną tego że nie chce mi się nosić oksów? albo tych kremów ? hmm ale wtedy w grudniu to nie używałam żadnych kremów do oczu
A myslalas o.soczewkach ?
Ja tez mam okulary na stale ale id 5 lat nosze tylko soczewki:) -
Gaduaaa wrote:oko już wróciło do siebie.. ale martwią mnie takie akcje... czy to rzeczywiście może być przyczyną tego że nie chce mi się nosić oksów? albo tych kremów ? hmm ale wtedy w grudniu to nie używałam żadnych kremów do oczuMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Ja tak samo- oksy tylko wieczorami
Soczewki to jeden z wynalazków życia jak dla mnie
Jestem tego samego zdania od razu czlowiekowi lepiej sie zyje.
Moj raz mi powiedzial ze jak by mnie poznal kiedy nosilam okulary to nawet na mnie by nie spojrzal ,bi.wygladala bym madrzej od niego :pKasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Mam tak ok 3 x dziennie ... idzie się przyzwyczaić
Poleciało az do biurko koleżanki..........
Siara okropna.............rozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny