Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Caro sikaj jutro z rana na 10tke,jakiś cień powinien być jeżeli to było zagnieżdżenie :*
Sorki ale ja dzisiaj tak z doskoku bo od rana mi słabo a jeszcze z pieskiem u weta byłam coś ją ugryzło nad oczkiem i drapala bardzo aż do krwi.. Dostała zastrzyk przeciwuczuleniowy i powinno być ok.
W dodatku dzisiaj to majowe i może rozmowa w sprawie domu.. Trzymajcie kciuki ja sram po gaciach eh
Kciukamy!
Sylwia91, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczeta, pierwszy raz bylam u gina faceta iiii uwielbiam go! Palnelam kilka gaf np.
Lekarz: czy zgadza sie Pani na badanie waginalne
Ja: spoko, nie jestem dziewica
Lekarz: dziwne spojrzenie
Ahahahah po chwili do mnie dotarlo, co ja gadam - mam tak w stresie
Powiedzial, ze nawet przy wysokiej prolaktynie mozna zajsc chociaz to moze zaklocic owu
i ze moje obecne tsh 2,6 tez jest ok
Najwazniejszr to wyluzowac bo widzi, ze koniecznie musze juz teraz zajsc a czlowiek to nie maszyna i nic na sile.
Endometrium jest, pecherzyk jest - do dziela na luzie
Wiec potrzeba nam luzu laseczki
Aaaa i zapytalam sie go czy mam dziwna budowe tam w srodku bo kiedys lusterko poszlo w ruch i widzialam dziwne cos a lekarz: prosze Pani, ma pani standardowa budowewidze takie codziennie
nie ma tu nic dziwnego
Miiiilego weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 16:46
kozamonia, Allmita, Pączek, Bao lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:Dziewczeta, pierwszy raz bylam u gina faceta iiii uwielbiam go! Palnelam kilka gaf np.
Powiedzial, ze nawet przy wysokiej prolaktynie mozna zajsc chociaz to moze zaklocic owu
Najwazniejszr to wyluzowac bo widzi, ze koniecznie musze juz teraz zajsc a czlowiek to nie maszyna i nic na sile.
Aaaa i zapytalam sie go czy mam dziwna budowe tam w srodku bo kiedys lusterko poszlo w ruch i widzialam dziwna kulke a lekarz: prosze Pani, ma pani standardowa budowewidze takie codziennie
nie ma tu nic dziwnego
Miiiilego weekendu
Mistrz ! :prozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flaming pobeczalam sie ze smiechu
Ja mam to samo - w stresie sadze takie teksty hahaha
Love ya!
I tez mnie pocieszyl ten Twoj doktorekrozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Dziewczeta, pierwszy raz bylam u gina faceta iiii uwielbiam go! Palnelam kilka gaf np.
Aaaa i zapytalam sie go czy mam dziwna budowe tam w srodku bo kiedys lusterko poszlo w ruch i widzialam dziwne cos a lekarz: prosze Pani, ma pani standardowa budowewidze takie codziennie
nie ma tu nic dziwnego
Miiiilego weekendu
Jak kiedyś umówiłam się do faceta, to noc przed wizytą nie mogłam spać, a jak już udało mi się zasnąć, to śniły mi się jakieś koszmarny o tym kolesiu. Więc rano kulturalnie odwołałam wizytę i wolałam zaczekać miesiąc na inną wizytę
Może czas się przełamać i spróbować tych specjalistów z Krakowa.rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Ja chodzilam do faceta i zdecydowanie wole do kobiet... Facet mnie tylko zniechecil i mialam straszny dyskomfort psychiczny. Ta pani co teraz chodze jest tak kochana ze jak u mamy sie czuje - zero spiny!
rozowyflaming, Zołza:) lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Ja też do dzisiaj myślałam, że moja pani jest super, ale niestety się zraziłam. Nie chcę czekać pół roku na kolejne kroki! Za pół roku chcę już mieć podrośniętego groszka brzuchu!!!!
Zołza:), rozowyflaming, Kasia1987, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Uwielbiam te zbywanie nas przez lekarzy... ' Proszę brać kwas foliowy i przyjść w ciąży za pol roku "... o badaniach jakichkolwiek to nie wspomni nawet.. Samemu trzeba się prosić...
Dokładnie! Brać luteinę i przyjść jesienią
Dziewczyny bardzo Was proszę o podpowiedź, jakie badania powinnam sobie jeszcze zrobić?
Robiłam prolaktynę i progesteron w I f.c.
Poza tym regularnie badam TSH, FT3 i FT4.
Czytałam dzisiaj o przyczynach braku owulacji i jest ona sterowana przez przysadkę mózgową, a ją stymuluje tarczyca... Więc tak naprawdę wiem w czym jest problem. Natomiast nigdzie nie znalazłam informacji, że za wystąpienie owulacji odpowiada progesteron. Jest potrzebny do zapłodnienia i utrzymania ciąży, ale do tego przecież nie dojdzie bez ovu..
Czy coś źle zrozumiałam?