Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaro ja wolalabym wiedziec szybciej czy sie udalo czy nie. Jak sie uda, mozna szybciej leciec na bete i progesteron, w razie czego duphaston wyciagnac od lekarza
a jak sie nie uda to przynajmniej nie czeka czlowiek w nadzieji i beznadzieji.. to moje zdanie, nie potrafie czekac
Kasia - mialam dzisiaj napisac, zakladajac ze masz groszka to czy takie badanie z tabletka na prolaktyne nie zaszkodzi? zapytaj sie moze gina co?
Kasia1987, Tissaia lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Caro ja wolalabym wiedziec szybciej czy sie udalo czy nie. Jak sie uda, mozna szybciej leciec na bete i progesteron, w razie czego duphaston wyciagnac od lekarza
a jak sie nie uda to przynajmniej nie czeka czlowiek w nadzieji i beznadzieji.. to moje zdanie, nie potrafie czekac
Kasia - mialam dzisiaj napisac, zakladajac ze masz groszka to czy takie badanie z tabletka na prolaktyne nie zaszkodzi? zapytaj sie moze gina co?FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Caro sikaj jutro z rana na 10tke,jakiś cień powinien być jeżeli to było zagnieżdżenie :*
Sorki ale ja dzisiaj tak z doskoku bo od rana mi słabo a jeszcze z pieskiem u weta byłam coś ją ugryzło nad oczkiem i drapala bardzo aż do krwi.. Dostała zastrzyk przeciwuczuleniowy i powinno być ok.
W dodatku dzisiaj to majowe i może rozmowa w sprawie domu.. Trzymajcie kciuki ja sram po gaciach ehZołza:) lubi tę wiadomość