Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurczę chyba miałam podobnie, bo przy badaniu szyjki juz nie raz leciało więcej kremowego sluzu. Ale nie wiem co to oznacza. Jedno jest pewne mam jakiś śluz kremowy, a dzisiaj zaskoczenie bardzo bardzo gesty a'la rozciagliwy na 1 cm czop sluzu. Czy to dobrze czy niedobrze? Nie jest to typowy śluz płodny w sensie nitki a to mój 21dc.
-
Pączek wrote:Mam pytanie - chciałam sprawdzic jaka mam dzis szyjkę - dotknęłam - i po jakis 30 sek czuje ja - lekki bol takie troszke jak pulsowanie i za chwile mija a sluzu kremowego mam tyle ze hej. Co to moze znaczyć ?Fabian
Cyprian
Tymuś
-
MissHania wrote:Kurczę chyba miałam podobnie, bo przy badaniu szyjki juz nie raz leciało więcej kremowego sluzu. Ale nie wiem co to oznacza. Jedno jest pewne mam jakiś śluz kremowy, a dzisiaj zaskoczenie bardzo bardzo gesty a'la rozciagliwy na 1 cm czop sluzu. Czy to dobrze czy niedobrze? Nie jest to typowy śluz płodny w sensie nitki a to mój 21dc.Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Pączek patrząc na twój wykres i śluz to już plodne się Skończyły i jesteś w trakcie lub za chwilę będzie owulacja.. Jeśli temp kolejne 3 dni będzie wyższa to to się potwierdzi
Szyjka wczoraj miekka, otwarta i chyba wysoko - tylko skad ten bol przy dotyku ?
Temp mi dzis poszła do góryWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 06:34
-
Doberek wszystkim :* cały weekend mnie tu nie było
Witam serdecznie nowe koleżanki"w kupie" raźniej
Klaudys o kurka tosz to noc z fajerwerkami była:*
Kobietki nie ma co tu na siebie marudzic. Każda z nas coś tu czasami chlapnie nieodpowiedniego. Wszystkie za wszystkie trzymamy kciuki i czasami trudno przywyknąć do negatywnych testów. Chcemy dla siebie jak najlepiej ale być może nie najlepiej nam to wychodzi. Ale jesteśmy tutaj żeby się wspierać. Chęci się liczą :*:* nie boczyc mi się tu i nie strofowac :*:*
Gaduaa i Ana każdy ma w sobie tego "zadziora"każdy z nas czasami tak dołoży że w pięty idzie
a my baby jestesmy w tym specjalistkami
mąż ciągle mi mówi żebym była dla niego tak miła jak do obcych
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Gaduaa no suprise
natura nam figle płata
i mnie też temperatura sobie rośnie ni stąd ni z owąd
męża miałam 2 dni w łóżku więc chyba jak termofor działał hihi
Paczus na moje dość ślepe oko to owu byla w sobotę
nie wiem co to było...FabianCyprian
Tymuś
-
Kasia takie małe sprostowanie... nie wiem dlaczego się obraziłaś.. napisałam co myślę tylko dlatego zebyś może czasami zwróciła uwagę na to co piszesz... a nie żebyś przestała pisać, usunęła mnie ze znajomych... jestem szczera po prostu... mnie zabolało Twoje zachowanie wczoraj tak samo (albo i mocniej) jak Ciebie to że napisałam że mnie wkurzasz...
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Dzień dobry dziewczyny! Jak tam samopoczucie u Was?
U mnie miło i przyjemnie, co więcej notuję raczej podwyższoną temperaturę, co mnie mile zaskakuje.
Ktoś powróży z wykresu?pomyślnie
3mam kciuki za zieloności
Czikosz lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Dzieńdoberek "cipko żółte" made my day wczoraj
Lalki nie fochowac się po wam hormony w górę pójdąja dzisiaj lenia mam i generalnie nic mi się nie chce
pada pada pada deszcz
Gaduaaa, Czikosz, Tuliska lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO