Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartamor wrote:Heja, dziewczyny dopiero do Was dołączyłam. Mam wiele pytań bo nasze starania nic nie dają… już pół roku za nami, coś jest nie tak, od czego mam zacząć drogę leczenia, Wspomagania? pomóżcie !
Witamyjeśli masz pytania i dręczą Cie niepewności możesz śmiało się z nami nimi podzielić. W miarę możliwości postaramy się pomóc.
-
martamor wrote:Heja, dziewczyny dopiero do Was dołączyłam. Mam wiele pytań bo nasze starania nic nie dają… już pół roku za nami, coś jest nie tak, od czego mam zacząć drogę leczenia, Wspomagania? pomóżcie !Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Aaaaaa hormony mi wariują
Oglądałam film i były 3 sceny z dziećmi no dosłownie 3....na wszystkich trzech ryczalam.....a nic na nich specjalnego sie nie działo.....o masakra....moj sie patrzy na mnie jak na wariata i pyta czy zaraz nie bede miała okresu bo tak sie dziwnie zachowuje..... -
Pączek wrote:Aaaaaa hormony mi wariują
Oglądałam film i były 3 sceny z dziećmi no dosłownie 3....na wszystkich trzech ryczalam.....a nic na nich specjalnego sie nie działo.....o masakra....moj sie patrzy na mnie jak na wariata i pyta czy zaraz nie bede miała okresu bo tak sie dziwnie zachowuje.....jestem w stanie poplakac się na reklamie pieluch;)
Pączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Wracając do mojego tematu to nie chodzić O zazdrość O pieniądze bo wiem że ludzie bogaci są czasami gorsi od tych biedniejszych np . skapi i bezlitośni. ja uważam że mimo iż nie mam dużo kasy to jakoś sobie radzimy I jesteśmy szczęśliwi . po prostu chyba muszę być trochę milsza dla ludzi I myśleć co czasami mówię bo nie wypada
-
Z drugiej strony charakter ciężko zmienić. I czy warto się zmuszać do rzeczy których nie chce. Wczoraj widziałam Z wózkiem moja dawna koleżanke. Wiem że powinnam podejść I pogratulować uśmiechac się I komentować maleństwo Ale jednak tego nie czułam nie chciałam się zmuszac krzyknęłam z daleka część I pojechałam na 2 kołowcu dalej
-
ja dziś będę gościć moją przyjaciółkę która jest w 22tyg ciąży i się strasznie cieszę
nawet piekę marchewkowe ciasto dla niej, także mnie taka zazdrość nie dotyczy.. dzieci nie zazdroszczę nikomu
być może dlatego że sama już mam 2 dwoje..
nie mam pewnie też aż takiego ciśnienia jak wy.. owszem chcę miec trzecie ale jeśli nie będę miała to się z tym pogodzę i już..
A chyba nie da się ocenić ludzi po wielkości ich portfela.. co prawda mało jest "bogatych" w porządku... ale zdarzają się
FabianCyprian
Tymuś
-
Jasne nie chodzi o to żebyś zmuszala się do czegokolwiek. A zastanawoalas się z czego wynika twoja "wredota"? Jakie ma podłoże? Kiedy jesteś wredna? W jakich sytuacjach? Może to trochę twoja pozycja obronną?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Gaduaaa wrote:ja dziś będę gościć moją przyjaciółkę która jest w 22tyg ciąży i się strasznie cieszę
nawet piekę marchewkowe ciasto dla niej, także mnie taka zazdrość nie dotyczy.. dzieci nie zazdroszczę nikomu
być może dlatego że sama już mam 2 dwoje..
nie mam pewnie też aż takiego ciśnienia jak wy.. owszem chcę miec trzecie ale jeśli nie będę miała to się z tym pogodzę i już..
A chyba nie da się ocenić ludzi po wielkości ich portfela.. co prawda mało jest "bogatych" w porządku... ale zdarzają sięMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Jasne nie chodzi o to żebyś zmuszala się do czegokolwiek. A zastanawoalas się z czego wynika twoja "wredota"? Jakie ma podłoże? Kiedy jesteś wredna? W jakich sytuacjach? Może to trochę twoja pozycja obronną?
-
Rozumiem. Taka wredota to nie wredota. Nieprzejmuj się
ja tak reaguje też na takie sytuacje. Jak ktoś tak gada to zawsze mówię że to jakie ma życie to jest tylko tej osoby zasługa. Jak ktoś szuka pracy i chce pracować to ja znajdzie choćby musiał ulice zamiatac
A jak ktoś się pyta kiedy? To jest na to krótka odp. W odpowiednim czasieana1122, Tissaia lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Rozumiem. Taka wredota to nie wredota. Nieprzejmuj się
ja tak reaguje też na takie sytuacje. Jak ktoś tak gada to zawsze mówię że to jakie ma życie to jest tylko tej osoby zasługa. Jak ktoś szuka pracy i chce pracować to ja znajdzie choćby musiał ulice zamiatac
A jak ktoś się pyta kiedy? To jest na to krótka odp. W odpowiednim czasie
I nie umiem być dla tych osób miła jak przyjdą I mi Tak pieprza o życiu innych. Kiedyś już powiedziałam że każdy W życiu ma problemy I musimy nauczyć się Z tym radzić. To usłyszałam wy I problemy przesadzasz...szkoda już mi było słów na dalszą rozmowę. Będę próbowała nie przejmować się takimi tekstami I trochę zmienić I może jakoś mi się uda -
ana1122 wrote:Jestem wredna jak np w rodzinie cały czas poruszają tematy typu Ale on ma ciężkie życie bo nie siedzi żona albo oni to mają ciężko bo jedno pracuje A to że my chodzimy po lekarzach wydajemy kasę I walczmy to nikt nie widzi tylko U was to nie problem lekarze się nie znają. Ja tez nie zazdroszczę dzieci bo tego się nie da. Kocham takie maleństwa I już nawet ogląda prezenty dla synka mojej koleżanki. Ale Nie chce się zmuszac to rozmowy Z kimś kto zawsze ze mną rywalizował i bałam się pytania a wy macie już maleństwo? Albo kiedy wy?
ja za to jestem czarną owcą w rodzinie mojego mezą... mam prze okropnie cięty język i niestety moje sarkastyczne poczucie humoru też nie każdemu opdowiada... ale trudno.. trzymam się z osobami które mnie rozumieją, akceptują a na resztę mam wylane... nie będę się zmieniać dla kogoś i pod kogoś.. albo ktoś mnie akceptuję taką jaką jestem albo nie..ana1122 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś