X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa to wrzuć do tego swojego realizmu trochę optymizmu ;)

Gaduaaa, eveli_na lubią tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja, dziewczyny dopiero do Was dołączyłam. Mam wiele pytań bo nasze starania nic nie dają… już pół roku za nami, coś jest nie tak, od czego mam zacząć drogę leczenia, Wspomagania? pomóżcie !

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Gaduaaa to wrzuć do tego swojego realizmu trochę optymizmu ;)
    hehehe postaram się ^_^ thanks ;)

Kim87 lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martamor wrote:
    Heja, dziewczyny dopiero do Was dołączyłam. Mam wiele pytań bo nasze starania nic nie dają… już pół roku za nami, coś jest nie tak, od czego mam zacząć drogę leczenia, Wspomagania? pomóżcie !

Witamy :) jeśli masz pytania i dręczą Cie niepewności możesz śmiało się z nami nimi podzielić. W miarę możliwości postaramy się pomóc. :)

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martamor wrote:
    Hej kochana witaj. Powiedz coś więcej o sobie. Robiłaś badania? Jakie?czy coś bierzesz? Macie dzieci? Mierzymy tempke? Prowadzisz wykres? Jakie masz cykle? Wiek?

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robisz testy owulacyjne? Wiesz kiedy masz owulkę? Masz problemy ze śluzem?

Chyba to wszystko;)

3jgxflw1867zd36k.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa hormony mi wariują
    Oglądałam film i były 3 sceny z dziećmi no dosłownie 3....na wszystkich trzech ryczalam.....a nic na nich specjalnego sie nie działo.....o masakra....moj sie patrzy na mnie jak na wariata i pyta czy zaraz nie bede miała okresu bo tak sie dziwnie zachowuje.....

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Aaaaaa hormony mi wariują
    Oglądałam film i były 3 sceny z dziećmi no dosłownie 3....na wszystkich trzech ryczalam.....a nic na nich specjalnego sie nie działo.....o masakra....moj sie patrzy na mnie jak na wariata i pyta czy zaraz nie bede miała okresu bo tak sie dziwnie zachowuje.....
    3) też tak mam ;) jestem w stanie poplakac się na reklamie pieluch;)

Pączek lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    3) też tak mam ;) jestem w stanie poplakac się na reklamie pieluch;)

Nie wiem co mi sie dzieje - dziwnie sie poczułam :/

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Nie wiem co mi sie dzieje - dziwnie sie poczułam :/
    Poczekamy to zobaczymy ;)

Pączek lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracając do mojego tematu to nie chodzić O zazdrość O pieniądze bo wiem że ludzie bogaci są czasami gorsi od tych biedniejszych np . skapi i bezlitośni. ja uważam że mimo iż nie mam dużo kasy to jakoś sobie radzimy I jesteśmy szczęśliwi . po prostu chyba muszę być trochę milsza dla ludzi I myśleć co czasami mówię bo nie wypada

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z drugiej strony charakter ciężko zmienić. I czy warto się zmuszać do rzeczy których nie chce. Wczoraj widziałam Z wózkiem moja dawna koleżanke. Wiem że powinnam podejść I pogratulować uśmiechac się I komentować maleństwo Ale jednak tego nie czułam nie chciałam się zmuszac krzyknęłam z daleka część I pojechałam na 2 kołowcu dalej

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś będę gościć moją przyjaciółkę która jest w 22tyg ciąży i się strasznie cieszę :) nawet piekę marchewkowe ciasto dla niej, także mnie taka zazdrość nie dotyczy.. dzieci nie zazdroszczę nikomu :) być może dlatego że sama już mam 2 dwoje..
    nie mam pewnie też aż takiego ciśnienia jak wy.. owszem chcę miec trzecie ale jeśli nie będę miała to się z tym pogodzę i już..

A chyba nie da się ocenić ludzi po wielkości ich portfela.. co prawda mało jest "bogatych" w porządku... ale zdarzają się :)

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne nie chodzi o to żebyś zmuszala się do czegokolwiek. A zastanawoalas się z czego wynika twoja "wredota"? Jakie ma podłoże? Kiedy jesteś wredna? W jakich sytuacjach? Może to trochę twoja pozycja obronną?

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja dziś będę gościć moją przyjaciółkę która jest w 22tyg ciąży i się strasznie cieszę :) nawet piekę marchewkowe ciasto dla niej, także mnie taka zazdrość nie dotyczy.. dzieci nie zazdroszczę nikomu :) być może dlatego że sama już mam 2 dwoje..
    nie mam pewnie też aż takiego ciśnienia jak wy.. owszem chcę miec trzecie ale jeśli nie będę miała to się z tym pogodzę i już..

A chyba nie da się ocenić ludzi po wielkości ich portfela.. co prawda mało jest "bogatych" w porządku... ale zdarzają się :)
    Jasne prawda;)

3jgxflw1867zd36k.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Jasne nie chodzi o to żebyś zmuszala się do czegokolwiek. A zastanawoalas się z czego wynika twoja "wredota"? Jakie ma podłoże? Kiedy jesteś wredna? W jakich sytuacjach? Może to trochę twoja pozycja obronną?
    Jestem wredna jak np w rodzinie cały czas poruszają tematy typu Ale on ma ciężkie życie bo nie siedzi żona albo oni to mają ciężko bo jedno pracuje A to że my chodzimy po lekarzach wydajemy kasę I walczmy to nikt nie widzi tylko U was to nie problem lekarze się nie znają. Ja tez nie zazdroszczę dzieci bo tego się nie da. Kocham takie maleństwa I już nawet ogląda prezenty dla synka mojej koleżanki. Ale Nie chce się zmuszac to rozmowy Z kimś kto zawsze ze mną rywalizował i bałam się pytania a wy macie już maleństwo? Albo kiedy wy?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem. Taka wredota to nie wredota. Nieprzejmuj się ;) ja tak reaguje też na takie sytuacje. Jak ktoś tak gada to zawsze mówię że to jakie ma życie to jest tylko tej osoby zasługa. Jak ktoś szuka pracy i chce pracować to ja znajdzie choćby musiał ulice zamiatac ;)

A jak ktoś się pyta kiedy? To jest na to krótka odp. W odpowiednim czasie ;)

ana1122, Tissaia lubią tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Rozumiem. Taka wredota to nie wredota. Nieprzejmuj się ;) ja tak reaguje też na takie sytuacje. Jak ktoś tak gada to zawsze mówię że to jakie ma życie to jest tylko tej osoby zasługa. Jak ktoś szuka pracy i chce pracować to ja znajdzie choćby musiał ulice zamiatac ;)

A jak ktoś się pyta kiedy? To jest na to krótka odp. W odpowiednim czasie ;)
    Chyba muszę nauczyć się tej odpowiedzi fajna.
    I nie umiem być dla tych osób miła jak przyjdą I mi Tak pieprza o życiu innych. Kiedyś już powiedziałam że każdy W życiu ma problemy I musimy nauczyć się Z tym radzić. To usłyszałam wy I problemy przesadzasz...szkoda już mi było słów na dalszą rozmowę. Będę próbowała nie przejmować się takimi tekstami I trochę zmienić I może jakoś mi się uda

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Jestem wredna jak np w rodzinie cały czas poruszają tematy typu Ale on ma ciężkie życie bo nie siedzi żona albo oni to mają ciężko bo jedno pracuje A to że my chodzimy po lekarzach wydajemy kasę I walczmy to nikt nie widzi tylko U was to nie problem lekarze się nie znają. Ja tez nie zazdroszczę dzieci bo tego się nie da. Kocham takie maleństwa I już nawet ogląda prezenty dla synka mojej koleżanki. Ale Nie chce się zmuszac to rozmowy Z kimś kto zawsze ze mną rywalizował i bałam się pytania a wy macie już maleństwo? Albo kiedy wy?
    no to na pewno jest bardzo ciężkie własnie to pytanie "kiedy?" nigdy nikomu nie zadam kto się stara lub podejrzewam że ma problem .. to już właśnie raczej nie problem w twojej osobie tylko w tej drugiej.. która pyta o takie rzeczy , dlatego czasem warto spojrzeć oczyma tych drugich... i nie o wszytsko obwiniać siebie...
    ja za to jestem czarną owcą w rodzinie mojego mezą... mam prze okropnie cięty język i niestety moje sarkastyczne poczucie humoru też nie każdemu opdowiada... ale trudno.. trzymam się z osobami które mnie rozumieją, akceptują a na resztę mam wylane... nie będę się zmieniać dla kogoś i pod kogoś.. albo ktoś mnie akceptuję taką jaką jestem albo nie..

ana1122 lubi tę wiadomość

‹‹ 1873 1874 1875 1876 1877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ