Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
To powiedz ze nie interesują cię problemy innych
Tak to jest ze ludzie lubią gadać o problemach innych. Myślę że się trochę dowartościowują w ten sposób. Trudno się tego pozbyć. Najlepiej jest zmienić tematana1122 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:I powrocik do domu
O 2 w nocy w domu to.bedzie w koncu serduszkowanie .
Moj juz nie wytrzymuje lapie za tylek przy ludziach :p
A w domu u kuzyna nie chcial bo mlody co chwile wchodzilMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kurczę dziewczyny, jak wczoraj odważyłam się napisać nawet nie sądziłam, że ktoś mi tak szybko odpisze, a dzisiaj wracam i 5 stron postów
fajnie, że jesteście. Nie uświadamiałam sobie, że zajście w ciążę nie jest takie proste. Tylko wtedy myślałam tak tylko o sobie a teraz czyta fora i widzę, że "nas" jest pełno. Brak mi słów. Czy opłaca się robić badania progesteronu tydzień i 2-3 dni po owulacji? Chcę wykupić pakiet diagnostyczny na badania, a piszą, że aktywacja może potrwać 2-3 dni więc pytanie czy jest sens i co ma mi ten progesteron pokazać? Podzielcie się swoją wiedzę, bo czuję się jak dziecko we mgle
Pozdrowionka!
-
MissHania wrote:Kurczę dziewczyny, jak wczoraj odważyłam się napisać nawet nie sądziłam, że ktoś mi tak szybko odpisze, a dzisiaj wracam i 5 stron postów
fajnie, że jesteście. Nie uświadamiałam sobie, że zajście w ciążę nie jest takie proste. Tylko wtedy myślałam tak tylko o sobie a teraz czyta fora i widzę, że "nas" jest pełno. Brak mi słów. Czy opłaca się robić badania progesteronu tydzień i 2-3 dni po owulacji? Chcę wykupić pakiet diagnostyczny na badania, a piszą, że aktywacja może potrwać 2-3 dni więc pytanie czy jest sens i co ma mi ten progesteron pokazać? Podzielcie się swoją wiedzę, bo czuję się jak dziecko we mgle
Pozdrowionka!
co do badań hormonów to ja nie pomogę
Ale witam cie serdecznieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyHania, progesteron bada się 7 dni po owulacja albo 7 dni przed @. Jakoś tak. Odpowiedni poziom progesteronu pokaże czy była owulacja i czy cialko żółte funkcjonuje prawidłowo, czy np nie ma niedomogi lutealnej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 20:20
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Hania, progesteron bada się 7 dni po owulacja albo 7 dni przed @. Jakoś tak. Odpowiedni poziom progesteronu pokaże czy była owulacja i czy cipko żółte funkcjonuje prawidłowo, czy np nie ma niedomogi lutealnej.
A co to cipko żółte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 20:20
Tissaia lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat