Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Gaduaaa a u ciebie to dopiero fajnie jest;) tempka skoczyła
czekamy na rozwój sytuacji
Kim87 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Dzieńdoberek "cipko żółte" made my day wczoraj
Lalki nie fochowac się po wam hormony w górę pójdąja dzisiaj lenia mam i generalnie nic mi się nie chce
pada pada pada deszcz
A poza ogarniającą niemocą czujesz coś jeszcze ciekawego? Coś się stało bardziej wrażliwe? Może masz jakieś nastroje różne, albo apetyt? -
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:A tak w ogóle, dlaczego ten system wyznaczył mi najpierw okres na 1 czerwca, a teraz go przestawił na 27 maja? Nie rozumiem tego, przecież nagle nie będę mieć tak krótkiego cyklu. Ktoś coś?
a u Ciebie to by była za krótka fl jakbyś dostała 27maja.. 1 czerwca to jeszcze się zgodzę ale 27maj to za szybko... a jakie miałaś ostatnie fl ? jakie długie?FabianCyprian
Tymuś
-
Tuliska wrote:Gaduaa no suprise
natura nam figle płata
i mnie też temperatura sobie rośnie ni stąd ni z owąd
męża miałam 2 dni w łóżku więc chyba jak termofor działał hihi
Paczus na moje dość ślepe oko to owu byla w sobotę
Też mi się tak wydaje - no nic - pożyjemy zobaczymyTuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:ja też nie wiem czemu on te @ tak głupio wyznacza .. mi wysznaczył dopiero na 26 maja a moja fl ostatnio była 13 dni... a on się zasugerował ta najdłużsżą...
a u Ciebie to by była za krótka fl jakbyś dostała 27maja.. 1 czerwca to jeszcze się zgodzę ale 27maj to za szybko... a jakie miałaś ostatnie fl ? jakie długie?
Według mnie 12, a wpisane jest, że 8. -
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:A poza ogarniającą niemocą czujesz coś jeszcze ciekawego? Coś się stało bardziej wrażliwe? Może masz jakieś nastroje różne, albo apetyt?
np surówka z białej kapuchy
Czikosz lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Gaduaaa wrote:Waldi jak się dziś masz?
Witam.. Lekarze chyba znalezli przyczyne plamien.. Wczoraj wieczorem przyszedl lekarz na obchód i pyta ktora ciaza ktory porod.. Wywnioskowal ze bylo poronienie.. Pyta kiedy.. To mowie ze 9 tygodni temu w 5 tygodniu... Zaczął kiwać głową.. Mowie mu ze lekarz mi mowil ze ciaza duzo naprawila j mozna zachodzic od razu.. To on na to że lekarze nie lubią takich ciaz bo nie zawsze organizm zdazy sie zregenerowac i jest bardzo slaby i wtedy może sie dziac to co u mnie.. Na odchodne mowi..no ale coz za wczesnie ale sie stalo..
Także ten..
Zobacze czy mnie dzisiaj wypuszcza czy nie.. Jak wypuszcza to dzis wizyta jak nie to jutro moj gin ma dyżur...
Mąż mi łatwi do domu pomoc.. Tzn pogada w pracy z kolezanka ktora pomagala mi w firmie żeby po poludniu przychodzila i szykowala mi jedzenie itd zebym nie musiala szykowac ja...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Waldi kurcze a ile jest dziewczyn które ronia i nie wiedzą i od razu zachodzą? Kurcze bez przesady. Skoro powiedział że można to chyba wiedział co robi. Lekarze nie lubią trudnych przypadków i tyle. Nie przejmuj się tym.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO