Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Dzieki Paczek - ja bardzo boje sie miec taka nadzieje a wykres znow mnie zwodzi... Juz sobie obiecywalam ze sie jarac nie bede to skoczylo jak szalone... Zawsze zeby narobic nadzieje a pptem mi dokopac :p
Ajj...to jest najgorsze jak człowiek sie nastawi....najara jak głupi....a pozniej nic z tego nie ma
Ale łatwo sie mowi....ja sama nakręcam sie na przeróżne rzeczy a pozniej tylko rozczarowanie i płacz....
Nie fajne uczucie....wiem cos o tym....a co miesiąc mowie sobie luz....bedzie co ma byc.....wiec zobaczymy teraz co bedzieKasia1987 lubi tę wiadomość
-
Dokladnie...
Dlatego wole sie nie ekscytowac choc tli sie ciagle nadzieja.
Gaduaaa tule... U mnie bywalo roznie - czasem mialam spadek przed czasem w trakcie a raz nawet dopiero po okresie...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Dokladnie...
Dlatego wole sie nie ekscytowac choc tli sie ciagle nadzieja.
Gaduaaa tule... U mnie bywalo roznie - czasem mialam spadek przed czasem w trakcie a raz nawet dopiero po okresie...Kasia1987, KlaudyŚ lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:no właśnie dziwne bo mi spada przeważnie jak @ dostaje.. takie coś mi się nie zdarzyło.. ale ale nic zobaczymy co to... pewno @ wisi w powietrzu.. choć przejżałam galerię wykresów i znalazłam kilka podobnych do mojego a jeden nawet taki sam owulacja 18dc... i w 12dpo spadek o ponad 0,2 stopnie potem wzrost i w 14dc groszek ! TAK ! MARZENIE ! chciałabym... ale pewnie u mnie takiego zakończenia nie będzie ...
Kochana trzymam kciuki ,zeby byl groszek :* -
Witam. Dzis w nocy znow plamilam ale rano zrobili usg i jest ok. Misiu juz sie rusza. Ordynator poaiedziala ze tak czeesto jest jak łożysko sie tworzy i naczynka pękają..ale najpierw wystraszyla ze zrobi usg i podejmie decyzje co dalej..a że jest ok.. Na razie leżeć..
Prosze o kciuki dla Tosia bo o 10.20 ma casting zorganizowany przez Rybke Minimini.Tuliska lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Witam. Dzis w nocy znow plamilam ale rano zrobili usg i jest ok. Misiu juz sie rusza. Ordynator poadziala ze tak czeesto jest jak łożysko sie tworzy i naczynka pękają..ale najpierw wystraszyla ze zrobi usg i podejmie decyzje co dalej..a że jest ok.. Na razie leżeć..
Prosze o kciuki dla Tosia bo o 10.20 ma casting zorganizowany przez Rybke Minimini.
oczywiście trzymam kciuki za Tosiaa co to za casting?
FabianCyprian
Tymuś
-
Hej Dziewczyny,
Smutam się już od wczoraj, temp w dół, samopoczucie raczej jak na @. Wszystko już przesądzone. No i znowu milion pytań w mojej głowie.. "dlaczego?" cykle w normie, owu jest, tarczyca uregulowana, spadek na zagnieżdżenie jest, więc co jest nie tak.. Już nawet nie mam ochoty na jakiekolwiek badania nasienia.. Zmęczyło mnie te pół roku. Bardzo. Muszę ten szalony pociąg przystopować i zastanowić się co dalej...
Trzymam kciuki za Ciebie Kasia
Gaduaaa, wiesz co bym chciała napisać. Trzymaj się
Waldi, kciuki za Groszka i za Tosia
Miłego dnia DziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 10:12
Kasia1987 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Smutam się już od wczoraj, temp w dół, samopoczucie raczej jak na @. Wszystko już przesądzone. No i znowu milion pytań w mojej głowie.. "dlaczego?" cykle w normie, owu jest, tarczyca uregulowana, spadek na zagnieżdżenie jest, więc co jest nie tak.. Już nawet nie mam ochoty na jakiekolwiek badania nasienia.. Zmęczyło mnie te pół roku. Bardzo. Muszę ten szalony pociąg przystopować i zastanowić się co dalej...
Miłego dnia Dziewczyny
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ważne że mają wszytsko pod kontrolą.. trzeba mieć nadzieje w takim razie że jak się łożysko utworzy to plamienie minie..
oczywiście trzymam kciuki za Tosiaa co to za casting?
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Hej Dziewczyny,
Waldi, kciuki za Groszka i za Tosia
Miłego dnia Dziewczyny[/QUOTE
Nadal trzymam kciuki żeby Ci się udało. -
Caro i Gaduaaa ja czuje to samo co Wy...
Co do Ciebie Caro to jestem w szoku... Twoj wykres zaprzecza wszystkim prawom fizyki a raczej biologii... To jest niemozliwe jak dla mnie, objawy - pewniak... Spadek jak z bajki za nim skok... Nosz kurde!!!;(
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane