Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:No kochane w koncu.mamy z moim okazje po swirowac ale co ...on.sie postanowil upuc .
Ehh cos.mniej tych serduszek w cyklu ze staraniami niz w cyklu odpuszczonymMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cześć, czytam forum od jakiegoś czasu, ale nie miałam odwagi sama napisać. Staramy się z mężem o dziecko, ale dopiero od 3 cyklu zwracam większą uwagę na dni płodne (testy owulacyjne, nawet wykresy). Moja historia jest taka, że choruję na endometriozę - rok temu miałam laparoskopię i teraz znów zrobiło mi się to cholerstwo. Dodatkowo TSH (obecnie wyregulowane) i podwyższona prolaktyna (biorę bromergon). Czuję się jak nowicjuszka. Lekarz jasno mi powiedział - dziecko będzie lekiem na chorobę, więc się starać. Ale to nie takie proste. Czy ktoś może powiedzieć mi coś na temat mojego wykresu? Jakie badania hormonalne oprócz tsh i prolaktyny powinnam zrobić? Wiem, że w tym miesiącu była owulacja (lekarz pokazywał mi ciałko żółte), narazie wypatruję objawów i nie mogę doczekać się testowania mimo wszystko.
-
nick nieaktualnyKlaudys, jesli zrobi co trzeba to pozniej niech i nawet spi
Hania z badan hormonalnych, to jesli w tym cyklu sie nie uda to zrob sobie Lh i fsh miedzy 3 a 5 dniem cyklu. 7 dni po owulacji mozesz zrobic progesteron. odnosnie tarczycy to ja sie nie znam ale moze inne dziewczyny doradza. -
Hej Hania co do twojego wykresu to noc poza czekanie nie pozostaje. Jeszcze za wcześnie aby coś powiedzieć. Masz podwyzszone temperatury więc jest ok. Poczekamy zobaczymy
trzymam kciuki za Grocha
Tissaia lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Hej Hania co do twojego wykresu to noc poza czekanie nie pozostaje. Jeszcze za wcześnie aby coś powiedzieć. Masz podwyzszone temperatury więc jest ok. Poczekamy zobaczymy
trzymam kciuki za Grocha
nic dodac nic ujacKim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
Haniu witamy u nas - na moje oko wykres poprawny a najwazniejsze ze doktorek potwierdzil u Ciebie owulacje! Zycze Ci powodzenia
U mnie wariacki skok do 37,4.... Takiej temp nie doswiadczylam nigdy w przeciagu 5 miesiecy staran. A tak czuje sie normalnie, nic mnie nie boli, objawow nie mam poza szybkim marznieciem i dreszczami plus wysypalo mi buzie ;(33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Czesc dziewczyny
Haniu witamy u nas - na moje oko wykres poprawny a najwazniejsze ze doktorek potwierdzil u Ciebie owulacje! Zycze Ci powodzenia
U mnie wariacki skok do 37,4.... Takiej temp nie doswiadczylam nigdy w przeciagu 5 miesiecy staran. A tak czuje sie normalnie, nic mnie nie boli, objawow nie mam poza szybkim marznieciem i dreszczami plus wysypalo mi buzie ;(
Ale skok !
Trzymam kciuki bo wykres wyglada mega obiecująco !
A tak ogólnie to witam was niedzielneKasia1987 lubi tę wiadomość
-
Dzieki Paczek - ja bardzo boje sie miec taka nadzieje a wykres znow mnie zwodzi... Juz sobie obiecywalam ze sie jarac nie bede to skoczylo jak szalone... Zawsze zeby narobic nadzieje a pptem mi dokopac :p
Pączek lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane