Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny..
Przepraszam, że Was tak długi trzymałam w niepewności hehe, ale noo.. negatyw. Biała biel rażąca w oczy. Nic poza tym.. Smutno mi.. Eh.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej Dziewczyny..
Przepraszam, że Was tak długi trzymałam w niepewności hehe, ale noo.. negatyw. Biała biel rażąca w oczy. Nic poza tym.. Smutno mi.. Eh.Caro lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Caro kochana nie wierze!
Wiem ze te cholerne testy bardzo bola ale olej go i spokojnie czekaj bo przesadzone nie jest poki nie ma u Ciebie malpy! Byc moze jest za wczesnie. Czekamy i trzymamy kciuki!!Kim87, Caro lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyJestem i ja. Przeziębienie mnie na całego dopadlo więc weekend spędzam w łóżku.
Jak byłam ostatnio w Pl, odwiedziłam dwóch ginow co by mieć porównanie
Oboje stwierdzili że dobrze jest zrobić HSG żeby sprawdzić droznosc jajowodow. Bo jeśli wyniki badań są OK, a bobo brak to często jest tak ze powodem braku ciąży są właśnie niedrozne jajowody. A tego się nie da wykryć na usg. Ja w czerwcu bądź lipcu zamierzam wybrać się do Polski i to zrobić. Można zrobić to przez NFZ albo prywatnie za ok 700zł.
Tak tylko pisze bo chciałam się z wami podzielić tym info, może komuś pomożeTuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Waldek cholera ty to masz przeboje.
A ja z racji ciągle pojawiających sie nitek krwi w śluzie bylam dzis u gp ktora skierowala mnie na izbę przyjęć.
Zrobiono mi badanie krwi i moczu i usg przez powłoki brzuszne żeby sprawdzić czy zarodek jest w macicy. Owszem siedzi sobie tam, serducho jak narazie pięknie bije. Widziałam i słyszałam.
W pon. Kolejne usg ale juz robione przez ginekologa lub polozna bo dzis robił mi lekarz ogólny. Bez pomiarów itepe. -
eveli_na wrote:Waldek cholera ty to masz przeboje.
A ja z racji ciągle pojawiających sie nitek krwi w śluzie bylam dzis u gp ktora skierowala mnie na izbę przyjęć.
Zrobiono mi badanie krwi i moczu i usg przez powłoki brzuszne żeby sprawdzić czy zarodek jest w macicy. Owszem siedzi sobie tam, serducho jak narazie pięknie bije. Widziałam i słyszałam.
W pon. Kolejne usg ale juz robione przez ginekologa lub polozna bo dzis robił mi lekarz ogólny. Bez pomiarów itepe.
Może to nic poważnego. Czasem dziewczyny miewają plamienia w ciąży. Trzymam kciukiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:o kurczę to masz stresy.
Może to nic poważnego. Czasem dziewczyny miewają plamienia w ciąży. Trzymam kciuki
Spokojnie to bardziej takie nitki niewiadomego pochodzenia. Do plemienia to temu daleko na szczęście.Kim87 lubi tę wiadomość