Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Wg ovu jutro ostatni dzien płodnych - wiec jak nie spadnie to wychodzi na to ze cykl bezowuMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
z pierwszym synem jak byłam w ciąży to test zrobiłam z 2tyg po @
a z drugim z 2-3 dni po @ nigdy nie mierzyłam temp nigdy nic nie zapisywałam zachodząc w ciaże z drugim synem jedynie to może dwa razy użyłam testy owu... i tyle... a tutaj czym więcej mierze, sprawdzam i testuje tym mniej z tego wychodzi
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:z pierwszym synem jak byłam w ciąży to test zrobiłam z 2tyg po @
a z drugim z 2-3 dni po @ nigdy nie mierzyłam temp nigdy nic nie zapisywałam zachodząc w ciaże z drugim synem jedynie to może dwa razy użyłam testy owu... i tyle... a tutaj czym więcej mierze, sprawdzam i testuje tym mniej z tego wychodzi
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Pączek wrote:Dzieki Dziewczyny :**** uspokoiłam sie - bo rano zastanawiałam sie o co chodzi
Ja mam cykle 26-28
Wczoraj koło 23 pobolewanie mialam jak na @Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Dlatego czasem lepiej odpuścić trochę. Denerwujesz się tym wszystkim i czujesz presję. Blokuje się psychicznie. Ja też tak miałam. I w sumie powiedziałam sobie ok jak teraz nie zajde to robię przerwę bo źle na mnie działa ta cała presją. I co? Zaszlam. Dla na luz co ma.buc to będzie nie teraz to może w następnym i tyleFabian
Cyprian
Tymuś
-
Kasia1987 wrote:Tuliska wlasnie gin dala mi tabsa...
Trudno pojade hen daleko za gory lasy w inna czesc warszawy w pon :p
U mnie ladne 37,21
Caro wstala?????
No to one ciemne w tym labo muszą byćI to w stolyyycyyy:)
Naprawdę to jest zwykła prolaktyna badana:) to u mnie tu na moim zadupiu wiedzą o co chodzi:D
-
Dobra dziewczyny lecę do dentysty niech mi przejrzy kły póki jestem we wczesnej ciąży. Potem mogą mdłości przyjść to jakoś wiertło mi się nie uśmiecha
Będę późniejGaduaaa, Tuliska, Pączek lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Dlatego czasem lepiej odpuścić trochę. Denerwujesz się tym wszystkim i czujesz presję. Blokuje się psychicznie. Ja też tak miałam. I w sumie powiedziałam sobie ok jak teraz nie zajde to robię przerwę bo źle na mnie działa ta cała presją. I co? Zaszlam. Dla na luz co ma.buc to będzie nie teraz to może w następnym i tyle
Ja to wczoraj powiedziałam na głos do mena ze luz w trampkach - jak sie nie uda do czerwca to odpuszczamy - robimy wszystkie badania przez wakacje i wracamy do roboty we wrześniu
Powiedział mi ze takie plany pozostawi mi i jezeli czuje ze tak ma byc to tak bedzie - przytuli, pocałowałKim87 lubi tę wiadomość