Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek
mnie już się wszystko w głowie pomieszalo i od 5:45 już nie śpię
w soboteee... no...
Doczytałam was w końcu
Klaudys nocna podróż zrobiła swoje a może to spadek na owu??? Zaciazysz nad Bałtykiem
Sylwia super że wszystko układa się po waszej myślina fajnych, ugodowych ludzi trafiliście
Kasiuuuu kochana co Ty opowiadasz? Jak to nie wykonują prolaktyny z obciążenie? Przecież to zwykła prolaktyna dwa razy badanao co im chodzi? No chyba że ginka nie dała cu tabletki... to wtedy będzie ciężko. A odnośnie tego metaclopramidomu to ja też szukałam i nic strasznego się nie dzieje w przypadku ciazy :* tylko ja się ostatnio kiepsko po niej czułam
A reszcie załogi ahojjj :*
Aaaa Gadułka
Temperaturka nadal obiecująca, ale dlazego tescior taki okropny? Brrrrr... nie fajne tooo...Gaduaaa, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wlasnie gin dala mi tabsa...
Trudno pojade hen daleko za gory lasy w inna czesc warszawy w pon :p
U mnie ladne 37,21
Caro wstala?????Tuliska lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Gaduaaa wrote:Dzień dobry
wszystkie śpią? nie możliwe...
u mnie 11dpo i temp poszła do 37.09.. ale testowałam i dupa ... 1 krechaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Gaduaaa wrote:jakoś tak ją straciłam
bo dużo dziewczyn już wychodzą testy... 11dpo
Teraz.do ogółu dziewczyny nie nakrecajcie się że 10-11 dpo wam cokolwiek wyjdzie. To ile Jajo się zwgniezdza to sprawa indywidualna. Część ma 11 cześć 14 a inne po 5 dniach już wiedzą. Z dystansem kochane bo sie wykonczycie psychicznie. Wiem co mówię byłam na waszym miejscu. Stres i smutek źle wpływają na zagniezdzenie więc chill out;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 08:32
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO