Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:A mi sie cos chciało....cos za mna chodziło....otworzyłam cydr....wypiłam kieliszek....oj dobrze mi sie zrobiło.....
Ah te bąbelki
Aaale mąż mi przyniósł cydropodobne cudo o smaku kwiatu bzu bez alkoholutez sobie wieczorkiem wypije w kieliszeczku z kostka lodu. Taki szal
Pączek lubi tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Ja tez lubię ale potem Glowa mnie boli
Aaale mąż mi przyniósł cydropodobne cudo o smaku kwiatu bzu bez alkoholutez sobie wieczorkiem wypije w kieliszeczku z kostka lodu. Taki szal
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Waldus was pozdrawia dzisiaj nie na sił. Zasłabła w WC w szpitalu. Lekarz mówi że to od odpoczywania. Może jutro wyjdzie do domuFabian
Cyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:bidulka... a coś się wyjaśniło z tym plamieniem? bo coś pisała że sugerowali odklejanie łożyska.. wiadomo coś?
Gaduaaa, Pączek, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
Biedna Waldi...;(
A mi kolejny dzien zimno i mam dreszcze i meeega mnie spanie dopadlo... Oj ale bym chciala zeby to od groszka bylo a nie ze po prostu padam po tygodniu pracy ;(33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Biedna Waldi...;(
A mi kolejny dzien zimno i mam dreszcze i meeega mnie spanie dopadlo... Oj ale bym chciala zeby to od groszka bylo a nie ze po prostu padam po tygodniu pracy ;(Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Wykres fajny ale boje sie na nim polegac bo juz miewalam takie fajne..
Kurcze a maz zadzwonil ze zostal troche dluzej zeby skonczyc buuu ;(
W naszym towarzystwie szybko minie Ci czas
zanim sie obejrzysz to maz bedzie juz w domu
Moj men poszedł spac....na mała drzemkę która pewnie zakończy sie jutro ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 20:43
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Witamy się w cudownym humorze! Wszystko wskazuje na to że dogadamy się odnośnie tego domu! Wstępna rozmowa bardzo obiecująca i jak najbardziej na tak! Ufff kamień z serca! Dziękuję za trzymane kciuki :* narazie więcej nie mówię bo nie chcę zapeszyć!
rozowyflaming, Caro, Tuliska, Allmita lubią tę wiadomość