Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
eveli_na wrote:Kim nie macie tam niegdzie sklepu zeby ser biały kupic? U nas jest polskie stoisko w asdzie i tam kupuje. Ruskie będą na 100% nie mogę o nich przestać myśleć. Dobrze ze mam smalczyk od mamy taki ze skwareczkami do pierogów pycha !
Te sie tu umawiają na spotkania a mnie do wszystkich daleko.... Pff
Mamy Polsko sklep ale ser może być wątpliwej jakości. Znaczy się daty ważnościMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyWitajcie!
Czy mogę do Was dołączyć? Mam za sobą 5 obumarłych ciąż w tym dwa łyżeczkowania (5 ciąża bliźniacza). Wykonałam mnóstwo badań. Koszty ogromne. Wszystko wyszło w jak najlepszym porządku. Przyczyny strat nadal nieznane. Aktualnie 6 tygodni i 2 dni (7 tydzień) i jak w każdej poprzedniej ciąży od początku brązowe upławy. Strach mnie nie opuszcza. Ta ciąża od początku na Claxane jak to nie pomoże to nic już mi chyba nie pomoże -
Nadzieja1988! wrote:Witajcie!
Czy mogę do Was dołączyć? Mam za sobą 5 obumarłych ciąż w tym dwa łyżeczkowania (5 ciąża bliźniacza). Wykonałam mnóstwo badań. Koszty ogromne. Wszystko wyszło w jak najlepszym porządku. Przyczyny strat nadal nieznane. Aktualnie 6 tygodni i 2 dni (7 tydzień) i jak w każdej poprzedniej ciąży od początku brązowe upławy. Strach mnie nie opuszcza. Ta ciąża od początku na Claxane jak to nie pomoże to nic już mi chyba nie pomożeNadzieja1988! lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Nadzieja1988! wrote:Witajcie!
Czy mogę do Was dołączyć? Mam za sobą 5 obumarłych ciąż w tym dwa łyżeczkowania (5 ciąża bliźniacza). Wykonałam mnóstwo badań. Koszty ogromne. Wszystko wyszło w jak najlepszym porządku. Przyczyny strat nadal nieznane. Aktualnie 6 tygodni i 2 dni (7 tydzień) i jak w każdej poprzedniej ciąży od początku brązowe upławy. Strach mnie nie opuszcza. Ta ciąża od początku na Claxane jak to nie pomoże to nic już mi chyba nie pomoże
Hmm - już do nas dołączyłaś - 17 majaNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻeby było nam łatwiej się poznać to się przedstawiam:
Lat 28
Poznań
4 lata po ślubie
Nie mam dzieci
5 ciąż obumarłych
Mnóstwo badań - wszystkie wyniki idealne
Acard 75 mg
Calxane 40 mg
Kompleks witamin B
Kwas foliowy 5 mg
Duphaston 2x2
Euthyrox 50 mg
Aktualnie w ciąży - od początku brązowe plamienie.
Kim87 lubi tę wiadomość