Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska i Monia- buu współczuję... Taki piękny dzień się zapowiada, ptaszki śpiewają,
Mamy co prawda jeszcze jedną męcząca misję na 2 koncu wawy w południe, ale tak wolni jesteśmy. Zmywarka myje, pranie zaraz wstawię i do przodu33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ale tu od rana się dzieje
Gaduaa zaczekaj jeszcze z parę dni
A tak wgl to dziewczyny jeśli musi być spadek na owulke to ja takowego nie odnotowałaom W terminie owulacij To tak se myślę że może u mnie jest coś nie tak z tą owulką..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 10:15
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Spojrzalam na Twoj wykres - piekny dwufazowy - ewidentna roznica miedzy faza temp niskich a faza temp wysokich, jestes juz po owulce wg tego. Nic tylko czekac. Co Ty sie tak czepiasz tego wykresu jak masz taki fajny?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Spojrzalam na Twoj wykres - piekny dwufazowy - ewidentna roznica miedzy faza temp niskich a faza temp wysokich, jestes juz po owulce wg tego. Nic tylko czekac. Co Ty sie tak czepiasz tego wykresu jak masz taki fajny?
Sama nie wiem coś nie czuje tego cyklu zeby to był ten. Poza tym to piersi mnie praktycznie dzień czy dwa po owulce zaczęły bolec choć zawsze bolały z parę dni przed@ ale one zawsze zwiastowały@..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 10:50
-
Tuliska wrote:Dzień doberek
mnie już się wszystko w głowie pomieszalo i od 5:45 już nie śpię
w soboteee... no...
Doczytałam was w końcu
Klaudys nocna podróż zrobiła swoje a może to spadek na owu??? Zaciazysz nad Bałtykiem
Sylwia super że wszystko układa się po waszej myślina fajnych, ugodowych ludzi trafiliście
Kasiuuuu kochana co Ty opowiadasz? Jak to nie wykonują prolaktyny z obciążenie? Przecież to zwykła prolaktyna dwa razy badanao co im chodzi? No chyba że ginka nie dała cu tabletki... to wtedy będzie ciężko. A odnośnie tego metaclopramidomu to ja też szukałam i nic strasznego się nie dzieje w przypadku ciazy :* tylko ja się ostatnio kiepsko po niej czułam
A reszcie załogi ahojjj :*
Aaaa Gadułka
Temperaturka nadal obiecująca, ale dlazego tescior taki okropny? Brrrrr... nie fajne tooo...
Ojj kochana nawet nie mow ze owulka mi wypadnie teraz bo I tak nic z.tego.bo.mamy pokoj z moimi rodzicami -
Hej dziewczyny :*
Czekam z niecierpliwością na Caro! Gdzie ona się podziewa?! może testowała i jest w szoku dwóch kresektego jej i każdej z Was życzę!
Klaudyś jak ja bym chciała się gdzieś wyrwać... niestety jak dom pojawił się na tapecie to wydatki czekają nas kolosalne i wakacje pójdą na bok. Zastanawiamy się od wczoraj czy oby na pewno damy sobie radę, bo ja nie pracuję teraz, mam marne chorobowe z ZUSu, po urodzeniu 1000zł macierzyńskiego przez rok i 500 na dziecko, więc może jakoś to by było, a dodatkowo co sobie zagram czy zaśpiewam to moje. Ale czy to oby wystarczy na dom i dziecko? ehhh czemu to wszystko takie trudne? zostać zle, wyprowadzić się zle. -
Witam..
Dzięki Kim za poinformowanie wszystkich.
Dzięki że jeszcze pamiętacie o mnie..
To prawda wczoraj mało brakowało a by mnie zbierali a poszłam tylko podwozie ogarnąć. Cajły dzień nie miałam siły.
Jednak zostaję.. Plamień nie ma ale dzisiaj poszlam sie zalatwic i byla powtorka z omdlenia wiec dadzą kroplówki wzmacniające.
Moj lekarz w czwartek do mnie nie zajrzał bo nie zdążył. Dzisiaj przysłał sms z przeprosinami i pytał co u mnie. W poniedziałek jakby mnie nie wypuscili to wizyte przebookuje..
Pozdrowienia od nas dla Was..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Monia ulżyło mi że będziesz pod opieką, martwiłabym się bardziej jakbyś w takim stanie wróciła do domu
No koleżanki z sali biegały zamną zebym nie zapomniała tego zgłosić ale i tak by mnie nie puscili dopoki nie bedzie czystego śluzu..
Szprycują mnie 2 razy dziennie po 2 luteiny pod język plus 2 razy no spa. Plus exacyl w kroplówce..a exacyl jest na powstrzymanie krwawienia.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.