Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Możliwe że cykle wydłużyły mi się o jakieś 2 dni, ale nie jestem pewna, bo to może być też od tarczycy, wcześniej też miałam takie różnice.
Poza tym ja jestem bardzo nerwowa i na początku miałam wrażenie że mnie to jeszcze podkręciło, kurw... chciała mnie rozerwać od środka, zwłaszcza przed @. Od miesiąca jestem na diecie bezglutenowej i wydaje mi się, że przez to się uspokoiłam, chociaż PSM i tak mnie męczy, dodatkowo strasznie mnie wysypało na twarzy.
Ale nie jestem pewna czy to po luteinie czy to przez tarczycę.
Właśnie mnie mocno na buzi wysypało w ten okresi to takie bolesne okropne kulki.. A Ty bierzesz niepokalanka? Bo ja nie mam pms dzięki niemu i bóli.
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Właśnie mnie mocno na buzi wysypało w ten okres
i to takie bolesne okropne kulki.. A Ty bierzesz niepokalanka? Bo ja nie mam pms dzięki niemu i bóli.
Też mam takie bolesne kulki na twarzy i na ramionach
Nie biorę niepokalanka. Mnie nigdy nic nie boli podczas @, właściwie to poza osłabieniem pierwszego dnia, to nic nie czuję, ale za to PSM doświadczam dogłębnieJeśli może na to pomóc to koniecznie muszę spróbować!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam wyniki.
Beta - 2215 IU/L
Progesteron 10,21 ng/ml
Dzownilam do doktora czy ten progesteron za niski i powiedział, że na początku ciazy ciężko to określić i jak się nic nie dzieje to żeby się tym nie przejmować
Także tegoPączek, Kasia1987, Zołza:), AniaŁ123, Gaduaaa, rozowyflaming, kozamonia, WaldhauzerM, Tuliska, Kim87, Tissaia, Allmita lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Dziewczyny mam wyniki.
Beta - 2215 IU/L
Progesteron 10,21 ng/ml
Dzownilam do doktora czy ten progesteron za niski i powiedział, że na początku ciazy ciężko to określić i jak się nic nie dzieje to żeby się tym nie przejmować
Także tego
Gratuluje !!! :*
Nats, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Nats wrote:Dziewczyny mam wyniki.
Beta - 2215 IU/L
Progesteron 10,21 ng/ml
Także tegoNats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:A ja dalej jestem w szoku.
Podwyzszona prolaktyna, przydlugie cykle, torbiele na jajniku, a jednak się udało.
Natura jest jednak nieprzewidywalna
W tym właśnie leży jej piękno... że nie ma rzeczy niemożliwych ale również przez to, że nie na wszystko mamy wpływ.. może dlatego to wszystko piękne, a dzieci wyczekiwane i ukochane na maxa potem
Jeszcze raz wielkie gatulacje, nie mogę się doczekać takiego dnia, jaki Ty masz dzisiaj. Świętujcie! Tatuś już wszystko wie?Nats lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Pączek wrote:Aż zaczęłam się zastanawiać czy jutro rano nie siknąć tylko boje się że za wcześnie na sikanie - jak sądzicie ?
Pączuś ja bym najwcześniej pojutrze obczaiła33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:W tym właśnie leży jej piękno... że nie ma rzeczy niemożliwych ale również przez to, że nie na wszystko mamy wpływ.. może dlatego to wszystko piękne, a dzieci wyczekiwane i ukochane na maxa potem
Jeszcze raz wielkie gatulacje, nie mogę się doczekać takiego dnia, jaki Ty masz dzisiaj. Świętujcie! Tatuś już wszystko wie?Ale narazie staramy się gasić emocje, bo to dopiero początek
ogólnie jesteśmy w szoku, bo nic nie wskazywało, ze teraz się uda. Ale się bardzo cieszymy. Wszystko takie nowe i świeże się wydaje
rozowyflaming lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm