Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Dziewczyny mam wyniki.
Beta - 2215 IU/L
Progesteron 10,21 ng/ml
Dzownilam do doktora czy ten progesteron za niski i powiedział, że na początku ciazy ciężko to określić i jak się nic nie dzieje to żeby się tym nie przejmować
Także tego
GRATULACJENats, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Właśnie mnie mocno na buzi wysypało w ten okres
i to takie bolesne okropne kulki.. A Ty bierzesz niepokalanka? Bo ja nie mam pms dzięki niemu i bóli.
Ja biore drugi tydzień niepokalanka.....no zobaczymy czy będzie niepokalane poczęcierozowyflaming, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNats wrote:Dziewczyny mam wyniki.
Beta - 2215 IU/L
Progesteron 10,21 ng/ml
Dzownilam do doktora czy ten progesteron za niski i powiedział, że na początku ciazy ciężko to określić i jak się nic nie dzieje to żeby się tym nie przejmować
Także tego
Super....GratulacjeA brałaś coś co ci pomogło ?
-
nick nieaktualny
-
Tusiaaa wrote:Super....Gratulacje
A brałaś coś co ci pomogło ?
Może ten Castangus pomógł. Ciężko to ocenićKasia1987 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Waldi, napiszę Ci wiadomość jak będę w domu na komputerze, bo mi telefon coś wariuje
Nats, gratki i tu i tu
Ja byłam dzisiaj badać prl i tsh i śmiech na sali. Prl 40, a tsh 3,6.Nats, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Nats wrote:Zdążyłam wziąć 2 opakowania castangusa. No i dostałam Bromka na prolaktyne. Ale zdążyłam zjeść 4 tabletki i pokazały się 2 kreseczki
Może ten Castangus pomógł. Ciężko to ocenić
Ponoć castangus właśnie w okolicy 2 opakowania działa na maxa.
Dużo dziewczyn po 2 miesiącach od brania zachodzi (pewnie wtedy już daje radę wyregulować cykl czy coś)- i u Ciebie się sprawdziło, bo są 2 kreseczki, a u mnie bezbolesna małpa przyszła33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Nats wrote:Zdążyłam wziąć 2 opakowania castangusa. No i dostałam Bromka na prolaktyne. Ale zdążyłam zjeść 4 tabletki i pokazały się 2 kreseczki
Może ten Castangus pomógł. Ciężko to ocenić
W ogóle, to czasem trochę się martwię, czy i ja nie powinnam tego bromka zażywać? Mi na mój poziom prolaktyny ginowa nie zapisała, kazała brać jedynie castangusa...
Jakie są dodatkowe sposoby na obniżanie prolaktyny? Ktoś się orientuje? Próbowałam znaleźć coś na necie, ale widziałam jedynie wzmianki nt wit B6.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasia1987 wrote:W ogóle, to czasem trochę się martwię, czy i ja nie powinnam tego bromka zażywać? Mi na mój poziom prolaktyny ginowa nie zapisała, kazała brać jedynie castangusa...
Jakie są dodatkowe sposoby na obniżanie prolaktyny? Ktoś się orientuje? Próbowałam znaleźć coś na necie, ale widziałam jedynie wzmianki nt wit B6.FabianCyprian
Tymuś
-
W 3 dniu cyklu miałam wynik 31.
W 2 fazie cyklu miałam ten test z obciążeniem- przy 1 próbie wyszło dobrze, ok 23, a po tej tabletce wzrosło 6 razy -ginowa powiedziała, że powinno wzrosnąć max 5 razy, więc kazała mi dalej niepokalanek jeść.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasia1987 wrote:W 3 dniu cyklu miałam wynik 31.
W 2 fazie cyklu miałam ten test z obciążeniem- przy 1 próbie wyszło dobrze, ok 23, a po tej tabletce wzrosło 6 razy -ginowa powiedziała, że powinno wzrosnąć max 5 razy, więc kazała mi dalej niepokalanek jeść.
powinna małą dawkę dostinexu dać na próbę... szybko by zbiło to niewielkie podniesienie ...FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:trochę gra na zwłokę...
powinna małą dawkę dostinexu dać na próbę... szybko by zbiło to niewielkie podniesienie ...
Dała mi jodid jeszcze i luteinę, ale nie wiem czy to cokolwiek pomoże na prolaktynę.
Na szczęście nie mam dużo stresów, ale czasu mi szkoda33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasia1987 wrote:Dała mi jodid jeszcze i luteinę, ale nie wiem czy to cokolwiek pomoże na prolaktynę.
Na szczęście nie mam dużo stresów, ale czasu mi szkoda
to jest zdeczka gra na zwłokę... powinnien być normalnie dostinex w małej dawce a no luteina to wiadomo też w Twoim przypadku wskazana.. czasami lepiej wziąć jeden lek a porządnie i szybko ogarnąć sytuacje niż się bawić w metodę prób i błędów czy się uda czy nie i kiedy się uda zbić... ja tak nie lubię hehFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ja bym generalnie poprowadziła sie inaczej..
to jest zdeczka gra na zwłokę... powinnien być normalnie dostinex w małej dawce a no luteina to wiadomo też w Twoim przypadku wskazana.. czasami lepiej wziąć jeden lek a porządnie i szybko ogarnąć sytuacje niż się bawić w metodę prób i błędów czy się uda czy nie i kiedy się uda zbić... ja tak nie lubię heh
Ja też tak nie lubię, bo jestem osobą niecierpliwą, jestem człowiek czynu, wolę uderzenie konkretne niż drobienie małymi kroczkami...
No i co... w czerwcu skończę 29 lat. Marzyłam zawsze o tym, żeby urodzić 1 dziecko przed 30stką. Modlę się, żeby mi się to udało...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Ja też tak nie lubię, bo jestem osobą niecierpliwą, jestem człowiek czynu, wolę uderzenie konkretne niż drobienie małymi kroczkami...
No i co... w czerwcu skończę 29 lat. Marzyłam zawsze o tym, żeby urodzić 1 dziecko przed 30stką. Modlę się, żeby mi się to udało...
Kiedy masz urodziny....??
Ja mam tez total beznadziejnego gina....we wrześnie 4 lata minie starań i dalej dupa....ale w Czerwcu ide do gina innego może on coś zaskoczy