Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:No to urodzinowy GROSZEK ma być laski !
A ja bym chciała prezent przed-urodzinowyNie chcę czekać do końca sierpnia
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Hej dziewczyny. Mój okres jest okropny chce mi brzuch rozerwać i pływam w morzu czerwonym masakra w nocy 3 raazy wstawalam i 3 razy sie mylam i przebieralam cala paka podpasek poszła. Nie pamietam kiedy ostatnio miałaam tak obfitą @
A brałaś coś w ostatnim cyklu?
Ja zawsze się martwię w drugą stronę, że za mało się we mnie tego nazbierało -
Szanowne Specjalistki od prolaktyny,
Tak dużo piszecie o tej prolaktynie, że aż wygrzebałam mój wynik z grudnia, który nie wywarł żadnego wrażenia na mojej gin, ale jednak chciałabym Was poprosić o opinię:
W 6 dc miałam wynik 342,9 mlU/l [102-496]
Co Wy na to? -
Judi22 wrote:Hej dziewczyny. Mój okres jest okropny chce mi brzuch rozerwać i pływam w morzu czerwonym masakra w nocy 3 raazy wstawalam i 3 razy sie mylam i przebieralam cala paka podpasek poszła. Nie pamietam kiedy ostatnio miałaam tak obfitą @
Trzymaj sie dzielnie - oby tylko jeden taki dzien był !
Wiem ze to nic przyjemnego
Ściskam Cie mocno -
AniaŁ123 wrote:Szanowne Specjalistki od prolaktyny,
Tak dużo piszecie o tej prolaktynie, że aż wygrzebałam mój wynik z grudnia, który nie wywarł żadnego wrażenia na mojej gin, ale jednak chciałabym Was poprosić o opinię:
Co Wy na to?
Kochana ja mam w innych jednostkach wiec Twoj mi nic nie mowi ale sa na tym forum specjalistki ktore na pewno pomoga zinterpretowac. Acz miesci sie w normie z tego co widac, moj od razu wylazil poza zakresAniaŁ123 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Szanowne Specjalistki od prolaktyny,
Co Wy na to?
Twoj wynik jest jak najbardziej OK!AniaŁ123 lubi tę wiadomość