Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Kim mój gin "uznawał" ciążę od 13 tc...
Kasia hej
Caro moja córka pod koniec wakacji będzie miała 3 lataUrodziłam w 37 tc, SN z pomocą Vacum (tak to się pisze?
). Od 24 tc byłam na Fenoterolu, podobno teraz jest zakazany. Miałam przedwczesne skurcze ciągle. No i anemię. A tak to ok
abo co kraj to obyczaj jak pisałaś.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:Cześć, jestem tu nowa
Jest to nasz pierwszy cykl starań, używamy testów owulacyjnych (w sumie po raz pierwszy). Mam nadzieję, że to pierwszy i ostatni cykl starań, jednak jak nie, to nie będziemy się załamywaćDodam, że od dwóch miesięcy biorę Folik, od wczoraj Femibion 1.
Fajnie ze nowe dziewczyny do nas dołączają
Milo mi Cie poznać Wisienko -
Kim87 wrote:Na razie herbata z miodem i imbirem plus Chleb z masłem i czosnkiem
Polecam Ci jeszcze syrop z cebuli (sama możesz go zrobić w domu) i mleko z masłem, miodem i czosnkiem i wbitym żółtkiem na koniec - działa cuda. No i szałwia na gardło. Trzymaj się!
U mnie 13 dc, robimy testy owu
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Polecam Ci jeszcze syrop z cebuli (sama możesz go zrobić w domu) i mleko z masłem, miodem i czosnkiem i wbitym żółtkiem na koniec - działa cuda. No i szałwia na gardło. Trzymaj się!
U mnie 13 dc, robimy testy owuMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Cherry_Blossom wrote:Wczoraj zapytałam córkę czy chce dzidzi w domu - odpowiedziała: "tak!!! kupić w sklepie dzidzi!"
Kim właśnie, trzymajcieTermin na luty?
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Caro wrote:Aż za dużo!! Teraz wszystkie zaciążą
Heh.
Wiesz, że badałam prl? 40Endo włączyła Bromka.. I tsh marne 3,6. Letrox do 100 podniesiony. Ćpam z miesiąca na miesiąc coraz więcej
Ja tez... Co rusz wlaczam nowe kapsuly i tabsy... Ale czego sie dla groszkow nie robi. Musi nam sie tez udac!!Caro lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Gaduaaa wrote:Kim ale Ci się przytrafiło z tym antybiotykiem ... oby było tylko lepioj
Blossom Witam nową koleżankęMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Tuliska wrote:Kimiii bidulko :* co wy wszystkie z tymi chróbskami ostatnio? Wracaj do zdrówka :*
Kasiu u mnie pierwszy dzień... a cykl ostatni 38d więc będziesz pierwsza kochana
A owulke w ktorych dniach miewasz?
U mnie dosc pozno, ok 18 dnia.
Bedziemy sobie kibicowalyTuliska lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane