Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Dla dobra dziecka czasem lepiej jest wziąć antybiotyk niż chorować. To Twoja pierwsza ciąża?
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Amoxicilline sandoz 1000 mg mam brać 3x dziennie
no tak amocyklina to skład duomoxu i augumentinu więc to ten z dozwolonych antybiotykówpowienien szybko pomóc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 19:46
FabianCyprian
Tymuś
-
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny, okres wakacyjny - miłość unosi się w powietrzu, słońce, odpoczynek i idealne warunki do zajścia
mnie się udało własnie w lipcu i sierpniu, kto wie może i w tym roku w tych miesiącach się uda
FabianCyprian
Tymuś
-
Cherry_Blossom wrote:Jak można tu pokazać zdjęcie? Chciałam Was zapytać o interpretację wyniku testu owu
wtedy skopiować ostatni link i wkleić go tutaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 19:48
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:dużaaa dawka,
no tak amocyklina to skład duomoxu i augumentinu więc to ten z dozwolonych antybiotykówpowienien szybko pomóc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 19:49
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Gaduaaa wrote:to prawda
mnie się udało własnie w lipcu i sierpniu, kto wie może i w tym roku w tych miesiącach się uda
Mi się za pierwszym razem udało w BN i to przez przypadekLiczę na wakacyjną aurę
Gaduaaa lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Pączek wrote:Bejbe
Oczywista ze Cie pamięta
A ja zjadłabym paczkaChyba zachcianki mi sie zaczęły - w pracy na obiad wpierniczylam tyle ze wstyd !
Łakomstwo mnie zgubi a raczej pogrubi
Ja chcę pączka!!!
Pączku uciekaj bo Cię pogryzę!
Ale mam zachcianki! Dawno tak nie miałam, chyba to po tej luteinie.
Zjadłam dzisiaj całą czekoladę!!! AAAAAAA...!!!! -
Moja córa pod koniec wakacji będzie mieć 3 lata. Właśnie ją próbuję namówić do kąpieli ale to jakaś syzyfowa praca dziś...
DziękiWczoraj były starania rano i chyba poprawiać będziemy jutro skoro tej kresce jeszcze brakuje - marzymy o chłopcu, choć mamy świadomość, że to i tak 50/50
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
AniaŁ123 wrote:Ja chcę pączka!!!
Pączku uciekaj bo Cię pogryzę!
Ale mam zachcianki! Dawno tak nie miałam, chyba to po tej luteinie.
Zjadłam dzisiaj całą czekoladę!!! AAAAAAA...!!!!
Ania - dam Ci sie ugryźć !!! Dawaj !!! Gryzaj
Ja tez mam dzis zachcnianki
Chyba próbuje sobie jakos poprawić humor bo cos @ czuje w kościach -
Witam Wisienkę
Ja w ostatnich dniach walczę z wilczym apetytem na wszystko z powodu PSM, więc miej się na baczności, bo Cię łyknę
Powodzenia z synkiem!Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:No to dzisiejsze działanie przestawiamy na jutroMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat