Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Moja córa pod koniec wakacji będzie mieć 3 lata. Właśnie ją próbuję namówić do kąpieli ale to jakaś syzyfowa praca dziś...
DziękiWczoraj były starania rano i chyba poprawiać będziemy jutro skoro tej kresce jeszcze brakuje - marzymy o chłopcu, choć mamy świadomość, że to i tak 50/50
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:my marzymy o dziewczynce ale pewnie się nie uda heh
A macie już dzidzię?
Nam to w sumie obojętne, z tym chłopcem to tak z przymrużeniem okaChociaż chcemy trójkę i fajnie by było gdyby ostatni nie był syn, bo go rozpieszczę
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Pączek wrote:Ania - dam Ci sie ugryźć !!! Dawaj !!! Gryzaj
Ja tez mam dzis zachcnianki
Chyba próbuje sobie jakos poprawić humor bo cos @ czuje w kościach
O gryzam.... mniam mniam!!!
Ja nie czuję żadnych objawów @ poza apetytem i nerwicą, ale to mnie potrafi nawet tydzień trzymać
Pączek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cherry_Blossom wrote:A macie już dzidzię?
Nam to w sumie obojętne, z tym chłopcem to tak z przymrużeniem okaChociaż chcemy trójkę i fajnie by było gdyby ostatni nie był syn, bo go rozpieszczę
My jeszcze nie mamy dzidzia, ale czuję w kościach że niedługo będzieCherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:A macie już dzidzię?
8 i 6 lat
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
AniaŁ123 wrote:O gryzam.... mniam mniam!!!
Ja nie czuję żadnych objawów @ poza apetytem i nerwicą, ale to mnie potrafi nawet tydzień trzymać
Aaaaa moj pośladek
Ja to tak roznie - raz czuje raz nie - teraz to tak dziwnie sie czuje - nie potrafię tego określić -
Cherry_Blossom wrote:A kiedy masz termin @?
Powinnam mieć na dniach, tylko ostatnio biorę luteinę i cykle trochę mi się wydłużyły. Może być dzisiaj, a może być za 4-5 dni