Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, jestem tu nowa
Jest to nasz pierwszy cykl starań, używamy testów owulacyjnych (w sumie po raz pierwszy). Mam nadzieję, że to pierwszy i ostatni cykl starań, jednak jak nie, to nie będziemy się załamywaćDodam, że od dwóch miesięcy biorę Folik, od wczoraj Femibion 1.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 18:07
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Pączek wrote:Uuuu to co Ci dolega ?
A jak będę miała gorączkę to mam brać paracetamol i... Uwaga uwaga w belgii dopuszczalna dawka paracetamol w ciąży to 3 g na dobę. SzokMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Hey hi hello kobietki
trochę mnie tu nie było. Ktoś tu mnie pamięta hehe?
Właśnie kilka godzin temu rozpoczęłam kolejny cykl... nie pisalam bo nie miałam co, bo nie chciałam stękać, bo nie chciałam zanudzac
No to po kolei:
Nats witam powtórnie i z całego serducha gratuluje kochanapiękne beta, cieszę się razem z tobą :*
Urodziłam się 8 lipca;) a Zołzontko ty z ktorego?? A poza tym dlaczego przekreslasz ten cykl? Moze bromek ekspresowo zadziaładzialaj i czekaj
Klaudys nadzieja zawsze jest i dopóki jetes w ciazy urojonej jesteś szczęśliwaekscytuj się tym ile wlezie
Witam nowe dziewczynyściskam mocno...
Ptasiorku... oj ptasiorkulubię Cię bardzo ale nie lubię Cię za ta Majorka hihi
plażinguj się kochana, plażinguj
Waldiiiis bardzo sie cieszę, że jakoś wracasz do formybo nudnosci to nawet wskazane
jestes jeszcze oslabiona i stad to wszystko pewnie
byle do przodu z tym suwaczkiem :*:*
Paczusdzisiaj na szczescie ze spokojem ducha patrzę na twój Nick bo się odjadlam a raczej obżarlam
Wszystkim buziaki przesyłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 18:32
Pączek, Gaduaaa, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Bakteryjne zapalenie górnych dróg oddechowych. Dostałam amoksycykline. Ponoc w ciąży bezpieczna.
A jak będę miała gorączkę to mam brać paracetamol i... Uwaga uwaga w belgii dopuszczalna dawka paracetamol w ciąży to 3 g na dobę. Szok
Ogólnie z doświadczenia po pierwszej ciąży wiem, że w Anglii (pewnie w Belgii również) jest zupełnie inaczej prowadzona ciąża, tam jest mniej badań i inne leki są dozwolone. Co kraj to obyczaj...
mama:
-
Kim87 wrote:Bakteryjne zapalenie górnych dróg oddechowych. Dostałam amoksycykline. Ponoc w ciąży bezpieczna.
A jak będę miała gorączkę to mam brać paracetamol i... Uwaga uwaga w belgii dopuszczalna dawka paracetamol w ciąży to 3 g na dobę. Szok
Trzymaj sie tam dzielnie i nie daj sie -
Tuliska wrote:Hey hi hello kobietki
trochę mnie tu nie było. Ktoś tu mnie pamięta hehe?
Właśnie kilka godzin temu rozpoczęłam kolejny cykl... nie pisalam bo nie miałam co, bo nie chciałam stękać, bo nie chciałam zanudzac
No to po kolei:
Nats witam powtórnie i z całego serducha gratuluje kochanapiękne beta, cieszę się razem z tobą :*
Urodziłam się 8 lipca;) a Zołzontko ty z ktorego?? A poza tym dlaczego przekreslasz ten cykl? Moze bromek ekspresowo zadziaładzialaj i czekaj
Klaudys nadzieja zawsze jest i dopóki jetes w ciazy urojonej jesteś szczęśliwaekscytuj się tym ile wlezie
Witam nowe dziewczynyściskam mocno...
Ptasiorku... oj ptasiorkulubię Cię bardzo ale nie lubię Cię za ta Majorka hihi
plażinguj się kochana, plażinguj
Waldiiiis bardzo sie cieszę, że jakoś wracasz do formybo nudnosci to nawet wskazane
jestes jeszcze oslabiona i stad to wszystko pewnie
byle do przodu z tym suwaczkiem :*:*
Paczusdzisiaj na szczescie ze spokojem ducha patrzę na twój Nick bo się odjadlam a raczej obżarlam
Wszystkim buziaki przesyłam
Bejbe
Oczywista ze Cie pamięta
A ja zjadłabym paczkaChyba zachcianki mi sie zaczęły - w pracy na obiad wpierniczylam tyle ze wstyd !
Łakomstwo mnie zgubi a raczej pogrubiTuliska lubi tę wiadomość
-
Kurde Zołza, zczajam fakty, mów mi ino jak się czujesz po Bromisławie?
Kim, aż tak źle że antybiotyk trzeba było włączyć? O Jaaa.. Weź się kuruj Ty i dbaj o siebie i o Fasolinke
Witaj Cherry
Tuliska, walczymy, walczymy dalej KochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 18:52
Tuliska lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Cherry_Blossom wrote:Hej
To moja druga ciąża (będzie) a emocje większe. Może dlatego, że ta planowana
Noo napewno tak jest. Ja miałam zaplanowane od A do Z, że znajdę w grudniu , bo wtedy chlopiec, urodze w wakacje, będzie super oh ah i i z tego planowania wyszło to że mamy czerwiec zaraz a cionżuni nie widać heheTeraz to ja sobie mogę ewentualnie zaplanować co zjem na obiad haha
Ale za Ciebie trzymam kciukiMiałaś jakieś problemy zdrowotne lub coś w pierwszej ciąży? Ile ma Twoje dziecię?
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Cherry_Blossom wrote:Hej
To moja druga ciąża (będzie) a emocje większe. Może dlatego, że ta planowana
Lubilam kiedys bardzo taka piosenke Cherry blossom girl
Zycze Ci powodzenia w staraniach, witamy wsrod staraczek.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Cherry_Blossom wrote:Ogólnie z doświadczenia po pierwszej ciąży wiem, że w Anglii (pewnie w Belgii również) jest zupełnie inaczej prowadzona ciąża, tam jest mniej badań i inne leki są dozwolone. Co kraj to obyczaj...
W belgii ciąża zaczyna się od skończonych 8 tyg. Wtedy idzie się do ginaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kasia1987 wrote:Czesc Tuliska! To ktory masz dzis dzien cyklu? Ja trzeci. Lecimy razem z tym cyklem?
sporo nas teraz zaczelo w ostatnich dniach.
Aż za dużo!! Teraz wszystkie zaciążąHeh.
Wiesz, że badałam prl? 40Endo włączyła Bromka.. I tsh marne 3,6. Letrox do 100 podniesiony. Ćpam z miesiąca na miesiąc coraz więcej
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Kurde Zołza, zczajam fakty, mów mi ino jak się czujesz po Bromisławie?
Kim, aż tak źle że antybiotyk trzeba było włączyć? O Jaaa.. Weź się kuruj Ty i dbaj o siebie i o Fasolinke
Witaj Cherry
Tuliska, walczymy, walczymy dalej KochanaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim mój gin "uznawał" ciążę od 13 tc...
Kasia hej
Caro moja córka pod koniec wakacji będzie miała 3 lataUrodziłam w 37 tc, SN z pomocą Vacum (tak to się pisze?
). Od 24 tc byłam na Fenoterolu, podobno teraz jest zakazany. Miałam przedwczesne skurcze ciągle. No i anemię. A tak to ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 19:01
mama: