Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Hmm myślę że 12 dni po owu to już wyjdzie beta na pewno. W sumie to bez znaczenia ilu dniowe cykle bo ważne ile dni od owu minęło, czas zagnieżdżenia nie waha się tak bardzo. Idź na betę może? A testowałaś?Alan 6 lat
-
Sylwia to już po becie jesteś czy tescieJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nadzieja_86 wrote:Wiara i modlitwa czynią cuda Ja męzowi nic nie podaję badania u niego wyszły ok tylko coś u mnie....
-
nadzieja_86 wrote:Sylwia to już po becie jesteś czy tescie
-
Margaretka89 wrote:A co w końcu z tymi plamieniami? Skończyły się? Byłaś u ginka? Tak się ciesze że jest z nami chociaż jedna zafasolkowana Czuje się już prawie jak ciocia
-
Ma_jka wrote:Ana mnie tez nie raz zarwia jajniki raz z prawej raz z lewej.
I mam jakos dziwnie sutki odstające i wrażliwe. Boje się że się nakręcam.
Ana kiedy testujesz?
@ przyjdzie. Mam aby napady zimna. Ale może jakaś choroba mnie bierze. ja dopiero W pt powinnam dostać Więc narazie czekam -
ana1122 wrote:Ja nie mam żadnych objawow. Więc pewnie
@ przyjdzie. Mam aby napady zimna. Ale może jakaś choroba mnie bierze. ja dopiero W pt powinnam dostać Więc narazie czekam -
Margaretka89 wrote:Ciesze się już wszystko w porządku Poinformowałaś już całą rodzinkę, czy jeszcze czekasz?
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Ana kochanie ja tak miałam! Nie chcę Cię nakrecac, ale czułam się jakby mnie grypa brała i miałam gorączkę