Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Ana ile dpo jesteś?
Ja jestem zmarzluch ale cała zimę dawałam jakoś radę a teraz często leżę z termoforem bo noe daje rady z zimna -
Sylwia91 wrote:Może zatestuj jutro? Będzie co będzie! Ja bym nie wytrzymała. Testowałam chyba 8 lub 9dpo hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 20:08
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:I coś ci wyszło za tym pierwszym razem? chyba nie mam na tyle siły. Ten ból @ jakoś mnie uświadamia że jednak przyjdzie. Mimo to wierzę też że się udało. Mam trochę mętlik Ale czekam dalej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 20:10
-
Sylwia91 wrote:Bólem się nie martw bo ja taki mam cały czas! Tak wyszedł już cień cienia,ale ja wiedziałam kiedy miałam implantacje bo miałam ślady krwi, nie u wszystkich kobiet się to zdarza ale mi dało znać. Spróbuj! Jak masz by być w ciąży to będziesz, po co się stresować kolejnym dniem
-
ana1122 wrote:Wiesz jakoś brak kreski mnie bardziej dołuje niż jak przychodzi @. No Ale nie wiem. Mam 3 testy do owulacyjnych więc może spróbuję. Musi się udać. poza tym musisz komuś pałeczkę oddać
Mam to samo, nie wiem dlaczego ale negatywny test mnie bardziej dobija niż @.ana1122 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Ja sobie zrobiłam też wieczorem owulacyjny i 3 dni przed @ chyba czy 4 wyszedl baaaardzo pozytywny
-
Podobno testy owulacyjne mogą wykryć ciążę wcześniej bo skład chemiczny tych dwóch hormonów jest podobny, ja potwierdzam tą regułę.
Co do braku kresek też mnie to bardziej dolowalo niż @... Ale czekanie i nakrecanie się a potem rozczarowanie.. To bylo jeszcze gorsze. Tzn im później tym mi się wydawało ze mam więcej objawów i bardziej się nastawialam a potem gorsze cierpienie -
Sylwia91 wrote:Podobno testy owulacyjne mogą wykryć ciążę wcześniej bo skład chemiczny tych dwóch hormonów jest podobny, ja potwierdzam tą regułę.
Co do braku kresek też mnie to bardziej dolowalo niż @... Ale czekanie i nakrecanie się a potem rozczarowanie.. To bylo jeszcze gorsze. Tzn im później tym mi się wydawało ze mam więcej objawów i bardziej się nastawialam a potem gorsze cierpienie -
Sylwia91 wrote:Ana ale to nie jest reguła co do sztuki... Patkaaa robiła test owu o wyszedł jej pozytyw jak mnie,a chyba @ przyszła o ile dobrze kojarzę... Tyle nas ze juz nie ogarniam
-
oj tak im więcej wymagamy od siebie i nakręcamy to wieksze rozczarowanie ale jak sie bardzo chce to nie można wyłączyć myslenia
a jak długo sie staracie dziewczyny ?
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nadzieja_86 wrote:oj tak im więcej wymagamy od siebie i nakręcamy to wieksze rozczarowanie ale jak sie bardzo chce to nie można wyłączyć myslenia
a jak długo sie staracie dziewczyny ?
-
Margaretka89 wrote:Ciesze się już wszystko w porządku
Poinformowałaś już całą rodzinkę, czy jeszcze czekasz?
Łooo kochana. Jak facebook wie to wszyscy już wiedzą heheheheheSylwia91, Margaretka89 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.