Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Myślisz że mnie opieprzy?
Gaduaaa kliknij na moj nick i przy 'aktualny wykres na tablicy' powinno być tak z linkiem, więc na niego kliknij
Myślę, że będzie w szoku.. Po tak długim czasie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Myślisz że mnie opieprzy?
Gaduaaa kliknij na moj nick i przy 'aktualny wykres na tablicy' powinno być tak z linkiem, więc na niego kliknijFabian Cyprian Tymuś -
Sylwia91 wrote:Dziewczyny ale jak zafasolkujecie to idziemy razem na fioletowe forum i tam opanujemy terytorium
Z Tobą wszędzie
W sumie z Wami s=dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 20:51
Gaduaaa, Sylwia91, Kasia1987 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaaa wrote:i kiedy Ci Ovu wykryło? na który dzień cyklu? nie miałaś chyba jakiegoś spadku specjalnego... nie widzę bynajmniej
-
Sylwi tez podpatrzyłam Twój wykres ładny i to bardzo w 13 dc owu i że tak wprost napisze współżycie spokojne a nie jak zwierzaczki codziennie a ile dni trwa Twój cykl?
Sylwia91 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Sylwia91 wrote:Na owulacje? Spadku nie było przed owu ale był skok temp i po 3 dniach wysokiej zaznaczył właśnie na dzień przed skokiem. A wcześniej mi pokazywał że owu była 8dc bo miałam spadek lekki aż do momentu tego skoku
no nic.. zobaczymy co to wyjdzieFabian Cyprian Tymuś -
nadzieja_86 wrote:Sylwi tez podpatrzyłam Twój wykres ładny i to bardzo w 13 dc owu i że tak wprost napisze współżycie spokojne a nie jak zwierzaczki codziennie a ile dni trwa Twój cykl?
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
zastanawiam sie nad tą temp. bo tego nie robiłam jeszcze a może jakiś instruktaż jak to u was przebiega ?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”