Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nadzieja_86 wrote:zastanawiam sie nad tą temp. bo tego nie robiłam jeszcze a może jakiś instruktaż jak to u was przebiega ?
Tempke mierzysz zawsze o tej samej porze, przed wstaniem z łóżka, przed wykonaniem jakiejkolwiek czynności. Możesz mierzyć w ustach albo w pochwie, ale wybierz jedno miejsce i tam mierz. Nie zmieniaj termometru. I chyba to tyle -
ja mam elektroniczny to może pod językiem spróbuje dziękuje bardzo Klaudyś ( bo jak w pochwie to chyba mojego męża bym rozochociła takim porannym pomiarem heheheJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Margaretka89 wrote:Ja na razie mierze rtęciowym, ale chyba zmienię na elektroniczny bo jest bardziej dokładny.
-
Margaretka89 wrote:Ja na razie mierze rtęciowym, ale chyba zmienię na elektroniczny bo jest bardziej dokładny.
Ja uwielbiam ten elektryczny
https://www.google.pl/search?q=microlife&espv=2&biw=1366&bih=667&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiEss3g1InLAhUDGCwKHcbSDi8Q_AUIBigB#tbm=isch&q=microlife+termometr+do+mierzenia+owulacji&imgrc=fnldwLnQ0JxL9M%3A
Taki mam -
KlaudyŚ wrote:Ja uwielbiam ten elektryczny
https://www.google.pl/search?q=microlife&espv=2&biw=1366&bih=667&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiEss3g1InLAhUDGCwKHcbSDi8Q_AUIBigB#tbm=isch&q=microlife+termometr+do+mierzenia+owulacji&imgrc=fnldwLnQ0JxL9M%3A
Taki mam
A ile taki kosztuje? -
Dziewczyny to mój pierwszy dzień z wami jutro zaczynam temp. mierzyć i z pewnością po pracy do was zawitam juz nie moge się doczekac nowy dzień nowe wyzwaniaJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”