Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Martyna w naszych skromnych progach.
Laski ale Wam poszło na dekielki normalnie..
No no rzeczywiście ciacho..
Jakie witaminki mu dajesz??
Podbrzusze mnie bardzo boli z prawej strony.. W sensie tam gdzie jajka czekają..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
KlaudyŚ wrote:Ania to do mnie po sloiczek mialas przyjsc. A to moj 23 latek http://naforum.zapodaj.net/thumbs/65f421e81a10.jpg
-
Moj to lyka duzo. Wit c, saflazin, androvit, zen szen, l karnityne, magnez. I od tygodnia jemy mus owocowo warzywny I dużo orzechów, słoneczniki I dyni
-
Ja lecę do kościoła. Będę się modlić O bociany żeby do każdej dotarły jak najszybciej
Kasia1987, Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Ja też mojemu podawalam wit E, D i k2mk7. Do tego flegamina w dni płodne.
Tak w ogóle to hej dziewczyny, jak Wam mija niedziela? Starałam się trochę nadrobić. Do kogo zawitała @ wstrętna oprócz Gizmo, a kto jeszcze walczy?
Ja dzisiaj grałam i śpiewałam tak dobrze że myślę, że chyba dzidzia lubi wygodnie mi było bardzo i ani razu mi się gardło nie zacisnęło także luksus -
Hej Dziewczyny, jak na krótką nieobecność nadrabiania nie za wiele. Oj wszyscy weekendują chyba Ja właśnie wróciłam z weekendowego szkolenia. Ovufriend chyba sobie ze mnie jaja robi. Kolejna niespodziewajka z jego strony - przesunięcie owu z 13 na 15 dc. Tylko, że owu już za mną.. Co za los.
No i witam nową koleżankę
Sylwia, jak tam się czujecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 16:55
Sylwia91 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
My dzisiaj w domu, graliśmy w Raymana na konsoli, ale trochę za dużo nerwów nas to kosztowało i przerzuciliśmy się na tv
Jutro poniedziałek i w końcu wracam do pracy po tej tygodniowej przerwie chorobowej. Pierwszy raz chyba zdarzyło mi się zatęsknić za pracą -
Ma_jka wrote:Hey dziewczyny
Ja dzis dziwnie się czuje , nie wiem czy to na @ .
Chyba jutro przetestuje. Bedzie jutro 12 dzień po owu