Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:w listopadzie skończył :d ale zdrowo się odżywia, nie pali, zero kawy, ciągle na świeżym powietrzu w robocie. A w łóżku.... mmmm
-
nick nieaktualnyWitam. Widze ze watek idealny dla mnie (chociaz z gory mowie ze mam malo czasu zeby siedziec na forum) . Jestem tu od kilku dni. Moze powiem cos o sobie. Jestem Martyna mam 25 lat i przez 6 lat bralam antykoncepcje. Oczywiscie wszystkovpod nadzorem lekarza. Ale postanowilismy z mezem ze zaczniemy sie starac o dzidziusia .Moj maz jest 5 lat starszy ode mnie. Wiec najwyzszy czas na nas odstawilam tabletki, lekarz skierowal mnie na rozne badania. Mam brac kwas foliowy i powiedzial ze jesli badania wyjda okey to pod koniec marca nozemy zaczac sie starac . No ale jak weszlam tu na forum i tak podczytuje wszystkich to jestem w tym kompletnie zielona.
-
ana1122 wrote:Gizmo to ty mialas wyslac w sloiczku material? Tak pomyślałam że może sama po to przyjadę
Martyna witaj w naszym gronieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:23