Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Mi się wydaje, że jak okres jest bolesny i intensywny, to faktycznie coś się tam działo, czyli była ovu, a jak jest tak marnie jak u mnie, że mam krwawienie 2-3 dni i to takie bardzo słabe, to niekoniecznie.
Może coś w tym być?
Myślę, że może. Bo jak bierzesz anty to zawsze ten @ taki słaby jest. A bez anty to zawsze obfity. No i bolesny. Przynajmniej ja tak mam.Kasia1987 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
AniaŁ123 wrote:Mi się wydaje, że jak okres jest bolesny i intensywny, to faktycznie coś się tam działo, czyli była ovu, a jak jest tak marnie jak u mnie, że mam krwawienie 2-3 dni i to takie bardzo słabe, to niekoniecznie.
Może coś w tym być?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Ja tabsow nie lubię i nie stosuje wydaje mi się że więc złego robią niż dobrego. To moja osobista opinia. Nigdy dobrze się po nich nie czułam
Ja teraz zaluje ze kiedys bralam....
Ja bylam mloda i glupia ale ci lekarze powinni byc madrzejsi. Zawsze namawiali mnie do pigulek zebym nie miala bolesnych okresow... Nikt mi nic innego nie zaproponowal, nikt nie szukal przyczyny33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Ja teraz zaluje ze kiedys bralam....
Ja bylam mloda i glupia ale ci lekarze powinni byc madrzejsi. Zawsze namawiali mnie do pigulek zebym nie miala bolesnych okresow... Nikt mi nic innego nie zaproponowal, nikt nie szukal przyczynyKasia1987 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Cherry_Blossom wrote:To mi żadne tabsy nie podchodziły, zawsze coś się działo nie tak.
Dla mnie NuvaRing był fantastyczną metodą zarówno przed ciążą jak i po.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Ja też kiedyś brałam ale jakieś 5 lat temu odrzucilam. Wiesz nie ma.co płakać nad rozlanym mlekiem. Było minęło. Lekarze jak.cukierki je przypisują. Ehhh... Ważne że teraz jesteś świadoma
O, to dobre porównanie.
Jeszcze nie robiąc żadnych badań ani wywiadu, po prostu z kim mają podpisany kontrakt...Kim87, Kasia1987 lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny, jak jestem przed/w trakcie owu, czyli możliwe, że dochodzi lub dojdzie do zapłodnienia to jedno smakowe piwo może zaszkodzić?
Poki sie nie zagniezdzi to ponoc wcale nie ma problemu bo jajeczko zywi sie cialkiem zoltym a nie czerpie z mamusiCherry_Blossom lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny, jak jestem przed/w trakcie owu, czyli możliwe, że dochodzi lub dojdzie do zapłodnienia to jedno smakowe piwo może zaszkodzić?
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny