Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Ja tabsow nie lubię i nie stosuje wydaje mi się że więc złego robią niż dobrego. To moja osobista opinia. Nigdy dobrze się po nich nie czułam
Ja nigdy nie stosowałam, więc nie wiem jak to jest -
Moze to smieszne ale mi sie tak spodobaly npr ze chyba po ciazy nadal bede je stosowala. Kiedys w to nie wierzylam a teraz pol roku sie obserwuje i calkiem sprawnie caly ten mechanizm dziala
Kim87, Gaduaaa lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Moze to smieszne ale mi sie tak spodobaly npr ze chyba po ciazy nadal bede je stosowala. Kiedys w to nie wierzylam a teraz pol roku sie obserwuje i calkiem sprawnie caly ten mechanizm dziala
Kasiu ja też w to wierzę w 100%. Wiadomo że choroby, zmiana otoczenia, zmęczenie itd mogą zaburzyć wyniki, ale tak naprawdę znając swoje ciało i obserwując wszystkie symptomy można rozróżnić które są prawdziwe. Poza tym z dnia na dzień zdobywamy większą wiedzę i doświadczenie na ten temat, więc z biegiem czasu rozpoznawanie będzie się stawać coraz łatwiejsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 21:54
Kasia1987, Kim87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny