Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:no właśnie skończone... w styczniu 14 1987 się urodziłam.. czyli mam 29
więc czemu niektóre kalkulatory liczą mi 30 ?
A to ja już nie mam pojęciasprawdzaj na tych na ktorych pokazuje właściwy wiek i tyle
i tym ufaj
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny! U mnie okres, ale to nic. Załapię się jeszcze na czerwiec!
Będę testowała 25 czerwca! Trzymajcie kciuki i wróżcie grochy na nowym wykresie!
Początki są nudne, więc wiecie.Zajmę się głównie czytaniem forum. Już mniej, a raczej więcej wiem, co i jak mam robić.
Zołza:), Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
Eh Wy to jesteście aparatki..
Tuliska babcię masz nie przeciętną nie ma co.. A i fajny song dla Gaduy..
Kim ja bym chciała jakąkolwiek aktywność.. Muszę się bronić rękami i nogami bo mama przychodzi i cały czas coś chce.. Co za kobieta.. Nic nie rozumie i nigdy nie zrozumie..Kim87, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Dziołszki w tym miesiącu kończę brać niepokalanka 90 dni.
W wielu miejscach czytałam, że po 90 robi się 30 dni przerwy- cholercia oczywiście zapomniałam się ginowej zapytać, czy przerywac, czy lecieć ciągiem dalej. Co sądzicie? Mają takie przerwy sens? Trochę mi szkoda, bo jak dobrze na mnie działa, to niechętnie będę go odstawiała.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Evelin hello spowrotem
Hello. Urlop mam i mi sie nudzi i postanowilam napisac..
W tym cyklu borykam sie z mierzeniem temp, I badanien szyjki ( co mi nie wychodzi )
A jak u was? Ktorej sie udalo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 09:10
-
Evelin wrote:Evelin hello spowrotem
Hello. Urlop mam i mi sie nudzi i postanowilam napisac..
W tym cyklu borykam sie z mierzeniem temp, I badanien szyjki ( co mi nie wychodzi )
A jak u was? Ktorej sie udalo?
Hej. Szyjkę badałam ale żadnych wniosków.. A temperatura.. Czasem paczam na mój termometr dowcipny..Evelin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyHej laski....apropo Niepokalanka...biore go od 18 Maja...i moje pytanie bo brałam 5 dni dupka na wywołanie @ ale zawsze ona trwa 5-6 dni a tym razem 3 dni...wczoraj nic i dzisiaj też nic...czy to moze byc przez tego niepokalanka ?Bo kiedys jak brałam dupka to wrecz miała dłuzszą @
-
Tusiaaa nie wiem jak u Ciebie kochana -od 18 maja to dość krótko, podobno wyraźne zmiany niepokalanek daje po ok 2 miesiącach. Ja miałam już podczas jego brania dwa okresy i oba były identyczne jeśli chodzi o długość trwania i siłę krwawienia jak moje poprzednie bez brania ziółka, nic mi w tej materii nie zmienił, tylko załagodził pms i nie boli mnie dzięki niemu. Więc niekoniecznie on u Ciebie namieszał, może dupek jest winien zmian.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Evelin wrote:Ja chyba przestane badac bo i tak nie ogarniam
co mnie ominelo?
Ja też czasem myślę, żeby to olać. Temp, śluz i testy owulacyjne chyba mi wystarczająszyjka tylko mnie myli, nigdy nie umiem poprawnie tego ocenić.
Evelin lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasia1987 wrote:Klaudys Twoja temp to rakieta
ale poleciala!
Az sama.sie zdziwam jak zmierzyłam i nie moglam uwierzyc :p
Ale było odliczanie to i rakieta dobrze wystartować musiała:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 09:39
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Ja też czasem myślę, żeby to olać. Temp, śluz i testy owulacyjne chyba mi wystarczają
szyjka tylko mnie myli, nigdy nie umiem poprawnie tego ocenić.
Kasia1987, Evelin lubią tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Dzień dobry dziewczyny! U mnie okres, ale to nic. Załapię się jeszcze na czerwiec!
Będę testowała 25 czerwca! Trzymajcie kciuki i wróżcie grochy na nowym wykresie!
Początki są nudne, więc wiecie.Zajmę się głównie czytaniem forum. Już mniej, a raczej więcej wiem, co i jak mam robić.
U mnie tez 3 cykl. :* -
kozamonia wrote:Ja w ostatnim cyklu badałam szyjkę to tylko się denerwowałam kilka dni przed czasem, bo już robiła się taka na @. Więc teraz sobie daruję i grzecznie poczekam
Ja jeszcze z testow nie korzystalam. Term in @ 11 czerwca, wiec kuuupa czasu zeby czekac:) -
witam
Klaudyś cieszę się że tempa poszła w górę i niech pozostaje jak najwyżej
Gaduaaa wrote:jak jak zwykle sprawdzam kiedy teraz mam szanse na dziewczynkę wg kalendarza chińskiego..
ja też to kiedyś sprawdzałamno i na dziewczynkę mam szansę do października
oj marzy mi się córcia, a i syn też chciałby siostrzyczkę. Dziś w drodze do przedszkola zadał mi pytanie "dlaczego tylko mnie urodziłaś?" hmmm
Evelin, Gaduaaa lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙