Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:U mnie juz czuc lato :p
Ostatnio.nie posmarowałam sie olejkiem i mnie spalilo na czerwono
Generalnie to Powiem Wam że my się w Lipcu będziemy starać o kredyt więc w tym roku wakacje na Polskim RODOS
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ba722878d11.jpg -
kozamonia wrote:Nats a jak zareagował twój gin, że jednak ciąża? Bo on ci wyczarował brak owulacji w tym cyklu. Co za koleś
Niby mówił, ze Endo trochę pogrubione i, ze wygląda jakby dopiero organizm się szykował do owulacji. Sama nie wiem.
To jest w ogóle najlepszy lekarz u mnie w mieście, ordynator
Wydaje się być w porządku.Evelin lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Powiedział, ze mogła być z drugiego jajnika owulacja:D na lewym wykrył 2 torbiele, a prawy czysty.
Niby mówił, ze Endo trochę pogrubione i, ze wygląda jakby dopiero organizm się szykował do owulacji. Sama nie wiem.
To jest w ogóle najlepszy lekarz u mnie w mieście, ordynator
Wydaje się być w porządku.ale natura jest faktycznie nieprzewidywalna
Evelin, Nats lubią tę wiadomość
-
kozamonia wrote:To dobrze, że przynajmniej trochę przyznał się do błędu, że faktycznie się udało
ale natura jest faktycznie nieprzewidywalna
Ale ogólnie to dalej w strasznym szoku jestem. Miałam dokładnie takie objawy jak zwykle przed okresem i jeszcze ta prolaktyna podwyzszona. Także dziewczyny - wszystko jest możliwekozamonia, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Uwierzę tak na 100% jak zobaczę na usg
Ale ogólnie to dalej w strasznym szoku jestem. Miałam dokładnie takie objawy jak zwykle przed okresem i jeszcze ta prolaktyna podwyzszona. Także dziewczyny - wszystko jest możliwenajważniejsze to przesłanie, że wszystko jest możliwe
Nats, Kim87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusiaaa wrote:Jeszcze 40 mminut i do domku....eh ale mi się dzisiaj dłuży.....i napindalają mnie kości...chyba zmiana pogody
Ale już wieczora się nie umiem doczekać, bo jak mój wróci z treningu to jedziemy na hamburgery -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusiaaa wrote:Generalnie to Powiem Wam że my się w Lipcu będziemy starać o kredyt więc w tym roku wakacje na Polskim RODOS
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ba722878d11.jpg
Tusiaaa ja miałam dokładnie takie wakacje rok temuZamiast plecaka, to wzięliśmy sobie kredyt na plecy na 30 lat
Oj stresu się wtedy nażarłam
Kupujecie mieszkanie lub dom?