Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusiaaa wrote:To chyba najzdrowsze podejście...
Ale skoro od 46 cykli nie zaszłam w ciąże to możliwe że się myle
Nie mow tak kochana. Czasami to problem ze sluzem, czasami z plemnikami. Najwazniejsze to zrobic wszystkie badania zeby miec czarno na bialym i nie stresowac sie. Zrob ten monitoring. Nie wiem jaka u Ciebie dokladnie sytuacja, ale bardzo 3mam kciuki -
Caro wrote:Ojej, doczytałam teraz, Sandrula gratulacje, chciałam spytać co u Ciebie, bo gdzieś mi migły Twoje posty, a tu taka niespodzianka
Gratuluję cichutko
Sylwia, co u Was słychać? Groszek trochę się rozpycha co nie? Twój suwaczek pięknie rośnie
Waldi, czy Ty dostałaś mojego priva? Bo żem się zastanawiam od wczoraj
Dziewczyny, w ogóle, dzisiaj piękny i słoneczny (bynajmniej u mnie) Dzień Dziecka! Wszystkiego Najlepszego samych Groszków i Fasolinek
Małż ma dzisiaj urodziny, także podwójne święto
U mnie pochmurnie, urlop a opalac sie nie moge.. buu..
Wzajemnie :*
I 100lat dla meza -
Tissaia wrote:Kim, gratuluję serduszka
Odpoczywaj i nie stresuj się. Będzie dobrze. Musi!
U mnie termin @ dziś. Test negatyw. Żadnych objawów na @. Pewnie po tej luteinie teraz se poczekam trochę na @...
Ja początkowo po luteinie miałam może 2 dni opóźnienia, ale za to wcześniej zaczęłam odczuwać, że @ się zbliżaNegatywny test nic jeszcze nie przesądza. Właściwie to większość koleżanek mówiło mi, że mimo ciąży testy wychodziły im ujemne. Dopiero z krwi wyszło
Evelin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusiaaa wrote:Długi masz ten urlop ?
U mnie pochmurno i bardzo parno....Nie ma czym oddychac
Konczy sie po tym weekendzie:)
Drugi tydz dopiero w sierpniu, bo do Wladka jedziemy:) chyba, ze uda sie zafasolkowac to chorobowe juz bedzie:)
Wybralam sobie teraz, bo te plodne mi przypadaja. Chociaz i tak starania wczesniej byly w tym cyklu, bo od 11dnale zawsze w domku mniej stresu
-
Caro oj rozpycha się! Wczoraj poczułam jakby mi gula jakaś urosła w brzuchu i było czuć że chyba wypiął dupcie pod samą skórę
Czekam i śledzę cały czas Wasze wykresy, nie mogę się doczekać jak będzie nas coraz więcej!
nowo zagroszkowane zapraszam na nasz stricte ciążowy wątek na fioletowej stronieTam chętnie podzielimy się poradami, objawami itp.
-
Evelin wrote:U mnie pochmurnie, urlop a opalac sie nie moge.. buu..
Wzajemnie :*
I 100lat dla meza
Łeee no to fakt, też bym była zła za urlop bez pięknej pogody
Zwłaszcza, że ostatnie dni to jest tu u mnie tak gorraco i parno, że idzie paść na twarz. Nie wiem już co mam na siebie ubierać, żeby się nie rozpłynąć
Dziękuję, za życzenia dla Małża - przekażęGnida jedna wraca sobie właśnie z nad morza, bo miał sprawy służbowe do załatwienia. Ehh żałuję, że nie zachachmęciłam z urlopem
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Evelin wrote:Konczy sie po tym weekendzie:)
Drugi tydz dopiero w sierpniu, bo do Wladka jedziemy:) chyba, ze uda sie zafasolkowac to chorobowe juz bedzie:)
Wybralam sobie teraz, bo te plodne mi przypadaja. Chociaz i tak starania wczesniej byly w tym cyklu, bo od 11dnale zawsze w domku mniej stresu
TEJ!! Kiedy będziesz we Władysławowie??? Bo ja jadę od 25lipca na tydzieńEvelin lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Ja z mężem właśnie jadę do miasta. Zabieramy synów mojej ciotki 4 i 5 lat (jestem chrzestną młodszego) na dzień dziecka, niech się wybawią na wielkim placu zabaw, potem jakieś lody, dopóki pogoda jest i nie pada deszczor
Caro, Evelin lubią tę wiadomość
-
Caro wrote:Łeee no to fakt, też bym była zła za urlop bez pięknej pogody
Zwłaszcza, że ostatnie dni to jest tu u mnie tak gorraco i parno, że idzie paść na twarz. Nie wiem już co mam na siebie ubierać, żeby się nie rozpłynąć
Dziękuję, za życzenia dla Małża - przekażęGnida jedna wraca sobie właśnie z nad morza, bo miał sprawy służbowe do załatwienia. Ehh żałuję, że nie zachachmęciłam z urlopem
Odbije sobie -
Sylwia91 wrote:Caro oj rozpycha się! Wczoraj poczułam jakby mi gula jakaś urosła w brzuchu i było czuć że chyba wypiął dupcie pod samą skórę
Czekam i śledzę cały czas Wasze wykresy, nie mogę się doczekać jak będzie nas coraz więcej!
nowo zagroszkowane zapraszam na nasz stricte ciążowy wątek na fioletowej stronieTam chętnie podzielimy się poradami, objawami itp.
No to pięknie
Mam nadzieję, że e niedługim czasie do Was dołączymy
Ja ten cykl lecę na Bromku i 100 Letroxu, więc zobaczymy czy zdążą coś podziałać, bo do samej owu niewiele czasu zostałoEvelin, Sylwia91 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Evelin wrote:My dopiero poczatek sierpnia chyba
bo moj od 1wszego bierze
Ah, czyli się miniemyZostawię Ci piękną i słoneczną pogodę
Evelin lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015