Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Uwierzę tak na 100% jak zobaczę na usg
Ale ogólnie to dalej w strasznym szoku jestem. Miałam dokładnie takie objawy jak zwykle przed okresem i jeszcze ta prolaktyna podwyzszona. Także dziewczyny - wszystko jest możliwe
Nats miło to słyszeć, biorę to do siebie
Jeszcze raz gratulacje :* -
Dziewczyny łapcie: http://www.nasz-bocian.pl/tata_next_2016
pojawiło mi się to, na którymś foruma każda para pewnie chętnie skorzysta - darmowe badania dla panów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 16:37
Evelin, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Tyle żeście napisały przez cały dzien ze nie jestem w stanie tego nadrobić
A do tego nie mam siły juz po dzisiejszym dniu
Padam....
Zimny cydr i relaks - nic nie robie !
boli mnie głowa i mam strasznie zawalony nos...
ogólnie wielka kiszka..FabianCyprian
Tymuś
-
Pączek wrote:Słabo - ja tak miałam na początku miesiąca
Ja tu płodne a mi i mojemu z nosa cieknie do tego u niego zaczela sie alergia
u mnie płodne za kilka dni się zaczynają więc mam nadzieję że mi przejdzie
a Twojemu to tampony w nosFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam taki zapchany nos.. aż ciężko mi się oddycha.. musze ustami...
u mnie płodne za kilka dni się zaczynają więc mam nadzieję że mi przejdzie
a Twojemu to tampony w nos
Moj łyka tabsy na alergie jak cukierkimam nadzieje ze zaraz mu to minie
-
Ale naskrobaly
wlasnie doczytalam.
Co do chorobsk to ja od niedzieli mam znow zawalone gardlo!;(
Gaduaaa leczymy sie zeby na plodne zdrowko bylo
U nas dzis deszczowo... Sennie jakos.Gaduaaa lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Caro wrote:Ojej, doczytałam teraz, Sandrula gratulacje, chciałam spytać co u Ciebie, bo gdzieś mi migły Twoje posty, a tu taka niespodzianka
Gratuluję cichutko
Sylwia, co u Was słychać? Groszek trochę się rozpycha co nie? Twój suwaczek pięknie rośnie
Waldi, czy Ty dostałaś mojego priva? Bo żem się zastanawiam od wczoraj
Dziewczyny, w ogóle, dzisiaj piękny i słoneczny (bynajmniej u mnie) Dzień Dziecka! Wszystkiego Najlepszego samych Groszków i Fasolinek
Małż ma dzisiaj urodziny, także podwójne święto
Dzieki kochana:* zobaczymy co z tego wyjdzie jak jutro na betę pójdędzis juz mnie troche pobolewal brzuch myślałam ze @ przyjdzie a testy wadliwe byly..ale minelo tak szybko jak przyszlo.. Ze strachu znowu sobie testa walnelam haha:D no i dalej to samo, blada krechą ale jest:D
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Dzieki kochana:* zobaczymy co z tego wyjdzie jak jutro na betę pójdę
dzis juz mnie troche pobolewal brzuch myślałam ze @ przyjdzie a testy wadliwe byly..ale minelo tak szybko jak przyszlo.. Ze strachu znowu sobie testa walnelam haha:D no i dalej to samo, blada krechą ale jest:D
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO