Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:Cześć Dziewczynki
U nas pracowity czas był, i serduszkowanie, i przyjazd brata, mieszkającego w UK. Teraz tylko na spokojnie czekać na efekty.
W Gdańsku cudowna burza i nieco deszczu, w końcu!!
Czesc !to czekamy razem:) kiedy termin @ ??
-
sandrula wrote:Dzieki kochana:* zobaczymy co z tego wyjdzie jak jutro na betę pójdę
dzis juz mnie troche pobolewal brzuch myślałam ze @ przyjdzie a testy wadliwe byly..ale minelo tak szybko jak przyszlo.. Ze strachu znowu sobie testa walnelam haha:D no i dalej to samo, blada krechą ale jest:D
Także tym się nie przejmujsandrula lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Evelin wrote:Usnelo mi sie po obiadku, a teraz zrobilo sie zimno i glowa mnie zaczela bolec.. odechcialo mi sie wszystkiego
jeszcze za godzine do miasta jade
A wam jak mija dzien ?
A ja mam dzisiaj dużo energii
Posprzątałam i ugotowałam obiad
Teraz idę biegać. Pewnie padnę po 5 minutach, bo mam 1dc, ale czuję się taka ociężała, że potrzebuję się mocno spocić
Miłego wieczoru!!! :-* -
KlaudyŚ wrote:Ajj ale mnie brzuch boli od czasu do czasu jak bym okres miala dostac.
A sluzu tego kremowego duzooo az leje sie ze mnie
Klaudyś mocno kibicuję -
Cześć
Czy możecie powiedzieć coś o moich wynikach? Wszystko jest niby w normie, ale te wszystkie stosunki, rezerwy jajnikowe itp. Może Wy wiecie coś więcej
Badania w 3 dc:
FSH 5,4 U/l (3,5-12,5)
LH 4,55 U/l (2,4-12,6)
Estradiol 118 pmol/l (46-607)
PRL 144 mU/l (127-637) -
nick nieaktualnyMissHania wrote:Cześć
Czy możecie powiedzieć coś o moich wynikach? Wszystko jest niby w normie, ale te wszystkie stosunki, rezerwy jajnikowe itp. Może Wy wiecie coś więcej
Badania w 3 dc:
FSH 5,4 U/l (3,5-12,5)
LH 4,55 U/l (2,4-12,6)
Estradiol 118 pmol/l (46-607)
PRL 144 mU/l (127-637)
Hania, wyniki masz super. Nic tylko bobo robic. -
Wyniki super a bobo wciąż nie ma
może to przez tą podniesioną prolaktynę i obniżony progesteron. Ale teraz biorę od 1,5 miesiąca bromergon i spadła mi z 540 do 144.. a na progesteron duphaston więc może coś z tego będzie ehh.
Dzięki wielkie Tissaia