Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Wydaje mi się, że owu była wczoraj wieczorem, bo mnie bardzo ale to bardxo bolało. A dziśnie ma szans, bo padamy
ale myślę, że wczorajszy popołudniowy był złoty, przynajmniej chcę w to wierzyć
Zycze by tak bylo
My dzis tez nic, ale jutro na spiocha a bedzieCherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Nie no u nas już po owu raczej, dziś i jutro mamy intensywnie... było w 12dc i 14dc, owu jestem prawie pewna, że w 14 dc więc... poza tym to dopiero 1cs więc nie mamy presji. Choć wiadomo, że bardzo chcemy
Evelin lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Nie no u nas już po owu raczej, dziś i jutro mamy intensywnie... było w 12dc i 14dc, owu jestem prawie pewna, że w 14 dc więc... poza tym to dopiero 1cs więc nie mamy presji. Choć wiadomo, że bardzo chcemy
Zrozumiale
Mnie sie wydaje ze ja mialam 17-18,
Ale nie jestem pewna.
Dzis moj 21 dnc
Kiedys na jakims forum czytalam, ze dziewczyna z takimi cyklami jak moje , robila to raz jeden, w 25 dnc i jej sie udalo, wiec zawsze moze sie przesunac a ze testow nie robie, wiec dla mnie kazdy dzien moze byc " zloty"':* -
Cherry_Blossom wrote:I tak najlepiej robić w dzień spodziewanej @. Jeśli wcześniej to najlepiej zacząć koło 10 dpo. Ja zaczynam jakies 3-4 dni przed ale nie nastawiajac się. Stąd mówię co ja bym na Twoim miejscu zrobiła
Nie kochana
Ja zrobie chyba jednak w moje urodziny
Jesli nie przyjdzie
14stego.To bd 35 dnc.
I wtedy kiedy moge isc na krew? -
nikola2877 wrote:Evelim ja mam cykle takie jak Twoje. Ostatni cykl trwal 32dni a owulacje miałam 14dc.
Dziwne to.
Wiec kochana, gdy w ostatnim cylku zaczelam 15-16 dc i du*** blada wyszla, teraz starania byly juz od 11nawet 5dnc bylo, jeszcze koncowke @ mialam
-
Evelin wrote:Wiec kochana, gdy w ostatnim cylku zaczelam 15-16 dc i du*** blada wyszla, teraz starania byly juz od 11
nawet 5dnc bylo, jeszcze koncowke @ mialam
No ja tego 14dc bylam na monitoringu i pęcherzyk byl 19mm mysle pewnie jeszcze za maly by pęknąć mogl a nie wspolzylam ze swoim bo byliśmy daleko od siebie. Tego dnia wieczorem miałam silny bol jajnika wlasnie po stronie gdzie byl pęcherzyk. Dopiero serduszkowanie bylo 15dc wieczorem i tempka dopiero zaczela iść w gore 16dc . Program wyznaczył owulke na 15dc wiec miałam nadzieje ze sie uda. I duuuupa. Jednak 14dc byla owulacja.Evelin lubi tę wiadomość
-
Ja niestety dopiero zaczynam, więc planuję testowanie 29-30 czerwca
Ale trzymam za Was kciuki, żebyście mi ładnie ślady przetarłynikola2877, Evelin, LILITH.P lubią tę wiadomość
-
nikola2877 wrote:No ja tego 14dc bylam na monitoringu i pęcherzyk byl 19mm mysle pewnie jeszcze za maly by pęknąć mogl a nie wspolzylam ze swoim bo byliśmy daleko od siebie. Tego dnia wieczorem miałam silny bol jajnika wlasnie po stronie gdzie byl pęcherzyk. Dopiero serduszkowanie bylo 15dc wieczorem i tempka dopiero zaczela iść w gore 16dc . Program wyznaczył owulke na 15dc wiec miałam nadzieje ze sie uda. I duuuupa. Jednak 14dc byla owulacja.
Dlatego gdy moja gin powiedziala, ze lepiej zaczac wczesniej, w ewentualne plodne mozna codziennie, potem co drugi,tak robimy w tym cyklu. Wtedy jest szansa ze plemniki zawsze bedaa ze codziennie to poprostu moze ich byc mniej ale raczej negatywnie to nie wplynie. Jesli po kilku staraniach to nie zadziala to wtedy badania
nikola2877 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Wiec kochana, gdy w ostatnim cylku zaczelam 15-16 dc i du*** blada wyszla, teraz starania byly juz od 11
nawet 5dnc bylo, jeszcze koncowke @ mialam
A w tym cyklu nie wiem co myśleć
Bo 11dc pęcherzyk byl i miał 18mm..
A dzis 16dc i nie wiem czy owulka byla czy nie. Bo tempka w miejscu.