Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:A ja mam dzisiaj dużo energii
Posprzątałam i ugotowałam obiad
Teraz idę biegać. Pewnie padnę po 5 minutach, bo mam 1dc, ale czuję się taka ociężała, że potrzebuję się mocno spocić
Miłego wieczoru!!! :-*
Ja tak mialam od rana i teraz spiaca sie robiewrocilam z miasta i chyba czas cos w tv obejrzec
tylko jak zwykle nic ciekawego
-
Dziewczyny podpowiecie od którego dc bierze się wiesiołka? Od 1 czy po @?
Evelin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evelin wrote:Od pierwszego dnia.
Tutaj masz ladnie opisane
https://parenting.pl/portal/olej-z-wiesiolka
DziękujęEvelin lubi tę wiadomość
-
Judi22 wrote:Hej dziewczyny:) ja jutro ide na badanie Tsh i ft4 zobaczymy jak się ma ta moja tarczyca.
Ostatnio jestem bardzo nerwowa i bardzo płaczliwa..
Gdy mnie bierze taki nastrój, to mój małż zawsze się pyta czy to tarczyca czy PSM, a mnie to jeszcze bardziej nakręcaEvelin lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Ja tak mialam od rana i teraz spiaca sie robie
wrocilam z miasta i chyba czas cos w tv obejrzec
tylko jak zwykle nic ciekawego
Przecież mecz był
Ja oczywiście nie oglądałam
Ale za to widziałam jak Lewandowski śpiewa w reklamie sieci komórkowejWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 23:10
Evelin, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Evelin wrote:Nie kreci mnie to
Wole chyba mode na sukces
Mnie też absolutnie to nie kręci. Małż poszedł z kolegami do knajpy, więc nikt mnie dzisiaj nie zmuszałEvelin lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Mnie też absolutnie to nie kręci. Małż poszedł z kolegami do knajpy, więc nikt mnie dzisiaj nie zmuszał
A ja mam jeszcze lepiej, bo moj tez tego nie lubiza to mam problem gdy pierwszy dopadnie pilota, wtedy tv turbo pol dnia
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Sens to jest zeby sie seksic moja droga
Wydaje mi się, że owu była wczoraj wieczorem, bo mnie bardzo ale to bardxo bolało. A dziśnie ma szans, bo padamyale myślę, że wczorajszy popołudniowy był złoty, przynajmniej chcę w to wierzyć
Evelin, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)