Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:Kochane tylko powiedzcie mi kiedy chcecie testować
Klaudyś ja proszę o 30 czerwca -
Witam,
jestem tu nowa i zielona i w związku z tym mam do Was pytanie, czy takie objawy jak częstomocz, nerwowość i zmienne nastroje, mdłości, zawroty głowy i ogólne zmęczenie mogą być pierwszymi bardzo wczesnymi objawami ciąży?? Temperature mam lekko podwyższoną od dnia owulacji, śluzu prawie nie ma. Bardzo dziękuję za każdą odpowiedź. -
kokoszka wrote:Witam,
jestem tu nowa i zielona i w związku z tym mam do Was pytanie, czy takie objawy jak częstomocz, nerwowość i zmienne nastroje, mdłości, zawroty głowy i ogólne zmęczenie mogą być pierwszymi bardzo wczesnymi objawami ciąży?? Temperature mam lekko podwyższoną od dnia owulacji, śluzu prawie nie ma. Bardzo dziękuję za każdą odpowiedź.
Hey. No jak najbardziej moga byc to objawy, a w ktorym dniu cyklu jestes i kiedy termin okresa? -
kokoszka wrote:Witam,
jestem tu nowa i zielona i w związku z tym mam do Was pytanie, czy takie objawy jak częstomocz, nerwowość i zmienne nastroje, mdłości, zawroty głowy i ogólne zmęczenie mogą być pierwszymi bardzo wczesnymi objawami ciąży?? Temperature mam lekko podwyższoną od dnia owulacji, śluzu prawie nie ma. Bardzo dziękuję za każdą odpowiedź.Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
kokoszka wrote:Evelin, dziś jest 5 dzień po owulacji. Bardzo chciałabym żeby sie udało...
3mam kciuki :*
Ja prawdopodobnie jestem 6dn po owu i jak narazie nic nie czuje, wiec to sprawa dosc indywidualnaPolecam poprostu nie szukac objawow, bo to nie potrzebnie nakreca
A dlugo sie starasz? -
Gaduaaa wrote:hejooo miałam ciężki dzień.. nie nadrabiam
mam nadzieję że za dużo mnie nie ominęło
Hey co sie dzieje?
Wiesz tutaj raczej tematy zachodzenia w ciaze, wiec tylko o cos zapytasz o zaraz masz odpowiedz) he
A i dziewczynki robia liste kto kiedy testuje, zeby kibicowac
Co tam sie stanelo, ze ciezki? Buziol
-
Evelin wrote:Hey co sie dzieje?
Wiesz tutaj raczej tematy zachodzenia w ciaze, wiec tylko o cos zapytasz o zaraz masz odpowiedz) he
A i dziewczynki robia liste kto kiedy testuje, zeby kibicowac
Co tam sie stanelo, ze ciezki? Buziol
dopiero do domu wróciłam i usiadłam
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ee to normalne w Irlandii hyhy
fajny masz podpis
A dziekuje
Gdyby nie poznane osoby tutaj, to chyba by mnie zamkneli w pokoju bez klameka takto sie uspokoilam, nie mysle tak o tym i duzo sie ucze :)kiedys moze bede mogla pomoc innym w ten sposob
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:3mam kciuki :*
Ja prawdopodobnie jestem 6dn po owu i jak narazie nic nie czuje, wiec to sprawa dosc indywidualnaPolecam poprostu nie szukac objawow, bo to nie potrzebnie nakreca
A dlugo sie starasz?
Staram sie już 3 miesiąć. Zastanawiam się tylko dlaczego prawie nie mam śluzu, czy to normalne?